Τελευταία Νέα

22/2/17

17η Aγωνιστική Football League : Σπάρτη - Άρης 0-0

Σπάρτη και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0 στο φινάλε του Α΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να άφησε δύο ακόμη βαθμούς στο κυνήγι της ανόδου της στη Super League.
Σπάρτη και Άρης μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 0-0 στο φινάλε του Α΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League. Με την απώλεια της νίκης της η ομάδα της Θεσσαλονίκης άφησε δύο ακόμη βαθμούς στο κυνήγι της ανόδου της στη Super League. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα που ήταν το τέταρτο συνεχόμενο για τον Άρη που μετράει μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.
Στο παιχνίδι ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει στο 2΄ με τον Ίλιτς αλλά απομάκρυνε η άμυνα της Σπάρτης, ενώ στο 4΄ ο Μιλούνοβιτς σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 12΄ ο Σόουζα ανέκοψε σε κόρνερ την προσπάθεια του Μπουντόπουλου και στο 14΄ η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Γιαννίτση.
Στο 22΄ ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του Αναστασόπουλου και στο 26΄ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη μπάλα από την κεφαλιά του Μιλούνοβιτς να πέρασε άουτ μετά από τη σέντρα του Καράμπελα. Στο 29΄ η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάτου και στο 30΄ ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του Μπουντόπουλου.
Στο 31΄ ο Άρης έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία, με τους Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς καθώς ο Μελισσάς προχώρησε σε σημαντικές αποκρούσεις. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 33΄ ο Άρης ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Γιαννίτση στον Σόουζα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ η μπάλα από το σουτ του Φράγκου πέρασε πολλά μέτρα άουτ, όπως και σε ένα ακόμη δίλεπτο για τη Σπάρτη. Αρχικά από αυτό του Μπουντόπουλου στο 63΄ και ακολούθως από του Φράγκου στο 64΄.
Στο 76΄ ο Διούδης απέκρουσε εξαιρετικά το σουτ του Μπουντόπουλου, ενώ στο 80΄ η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Μπούρμπου. Και πάλι ο Διούδης κρατάει το μηδέν για την εστία του Άρη στο σουτ του Μουζακίτη.
Το παρών στις κερκίδες του γηπέδου της Σπάρτης έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης που παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον Ηρακλή Νύχταρη. Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την ισοπαλία που έφερε στη Σπάρτη βρίσκεται στο -8 από την κορυφή της βαθμολογίας όπου βρίσκεται ο Απόλλωνας Σμύρνης με 43 βαθμούς.
Ακόμη με την ισοπαλία της η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το δρόμο της ανόδου της προς τη Super League. Κι αυτό γιατί στα τελευταία πέντε της παιχνίδια έχει μοναδική νίκη το 3-0 επί του Πανθρακικού στο παιχνίδι που δεν διεξήχθη λόγω της αποχώρησης της ομάδας της Κομοτηνής ενώ είχανε προηγηθεί μία ήττα (σ.σ. στη Λαμία) και τρεις ισοπαλίες (σ.σ. εκτός με Απόλλων Σμύρνης, εκτός με Αγροτικό Αστέρα και εκτός στη Σπάρτη).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40΄ Οικονόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71΄ Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄ Κατσίκης), Φράγκος.
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (86΄ Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄ Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄ Καπνίδης), Ιλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου