Τελευταία Νέα

25/2/17

22η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 3-0

Ο Πλατανιάς ήταν συντριπτικά ανώτερος του Αστέρα και τον νίκησε με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Γιακουμάκη κι ένα του Μουνάφο. 
Μόνο μια ομάδα εμφανίστηκε στην αναμέτρηση των Περιβολίων για την 22η αγωνιστική της Super League. Η ανωτερότητα του Πλατανιά ήταν καθολική και η ομάδα της Κρήτης πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη σε δύο γκολ του Γιακουμάκη κι ένα του Μουνάφο.
Συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία ο Πλατανιάς και διατηρεί τις ελπίδες του να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να βρεθεί στην πεντάδα. Απογοητευτικός ξανά ο Αστέρας. Ούτε η αλλαγή προπονητή, έδωσε στους Αρκάδες το σοκ που ήθελαν. Ελεύθερη πτώση για τους "κιτρινομπλέ", που δέχονται τη μία συντριβή μετά την άλλη.
 Το φιλμ του αγώνα:
Γήπεδο: Περιβόλια
Διαιτητής:  Άγγελος Ευαγγέλου
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου, Γεώργιος Κουντουρέλης
 Συνθέσεις:
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκάλας, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας (23' Γιορέντε), Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (79' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (64' Πριντέτα)
Αστέρας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Γκαϊντούτσικ (61' Ιωαννίδης), Σελίν, Κυριακόπουλος, Δημούτσος (88' Μπαστιάνος), Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (46' Φαρίνια), Μανιάς.
Γκολ:  24', 51 Γιακουμάκης, 63' Μουνάφο
Κάρτες: 35' Μουνάφο, 74' Στάθης, 80' Βάντερσον / 81' Δημούτσος, 50' Καλτσάς
Η ανασκόπηση του αγώνα:
Το ματς στα Περιβόλια ξεκίνησε με τον Πλατανιά να έχει την πρωτοβουλία και τον Αστέρα, σε θέση άμυνας, να προσπαθεί να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, μεγάλη φάση δεν υπήρχε στα πρώτα είκοσι λεπτά.
Στην πρώτη, ουσιαστικά, μεγάλη της αναμέτρησης είχαμε και γκολ. Στο 24ο λεπτό, ο Σίγκνεβιτς έστρωσε την μπάλα στον Μενδρινό, ο οποίος έκανε το σουτ. Ο Αντόνιο Ντοναρούμα απέκρουσε το σουτ, η μπάλα έφθασε στον Μανούσο, αυτός γύρισε από τα δεξιά κι ο Γιακουμάκης με δεύτερο κοντρόλ, άνοιξε το σκορ και παραβίασε την εστία του Αστέρα για το 1-0.
Στο 27', ο Αστέρας έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία. Πρώτα ο Καλτσάς με σκαστή κεφαλιά, έπειτα ο Μάσα με μακρινό αριστερό σουτ, με τον Κοκκαλά να αντιδρά εξαιρετικά στη δεύτερη περίπτωση.
Με τη συμπλήρωση μισής ώρα ματς, ο Πλατανιάς έχασε νέα ευκαιρία. Ο Σελίν έχασε τον Γιακουμάκη, η μπάλα έσκασε, ο δεύτερος έκανε το σουτ, ο Ντοναρούμα έδιωξε σε κόρνερ.
Ίδιο σκηνικό και στο 33ο λεπτό. Ο Γιακουμάκης μπήκε από τα δεξιά, έκοψε τη σέντρα αυτού ο Σελίν, ο Σίγκνεβιτς μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα.
Στο 37', ο Μανιάς βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Κοκκαλά, ο γκολκίπερ του Πλατανιά νίκησε τον φορ του Αστέρα.  Δύο λεπτά αργότερα (39'), Ο Γιορέντε βγήκε από τα δεξιά μετά την πάσα του Γιακουμάκη, ο Ισπανός μπακ έκανε το σουτ, ο Ντοναρούμα με τη σειρά του προέβη σε εκπληκτική απόκρουση.
Στο 51ο λεπτό, ο Πλατανιάς έκανε το 2-0. Ο Μενδρινός εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά με το δεξί, με σέντρα, ο Γιακουμάκης από κοντά με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ, τόσο δικό του, όσο και της ομάδας του.
Με τον Αστέρα σε πλήρη αποσύνθεση, ο Πλατανιάς δε δυσκολεύτηκε να πετύχει και το τρίτο του γκολ. Στο 63ο λεπτό, Ο Μανούσος έδωσε στον Γιακουμάκη στη δεξιά πλευρά, ο Ιγκλέσιας απομάκρυνε ασταθώς, ο Μουνάφο με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου