Τελευταία Νέα

14/2/17

Πανιώνιος : Ανακοίνωσε τον Βασίλη Πλιάτσικα!

Ο Βασίλης Πλιάτσικας επιστρέφει στο ελληνικό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά το 2008-2009, οπότε και έπαιξε στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος μέσος υπέγραψε στον Πανιώνιο και πήρε το Νο2.
'Υστερα από αρκετά χρόνια εκτός Ελλάδας, ο Βασίλης Πλιάτσικας επιστρέφει εντός των συνόρων για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 28χρονος χαφ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Πανιώνιο, στον οποίο έκανε προπονήσεις, αλλά η συνεργασία επισημοποιήθηκε την Τρίτη (14/2).
Επρόκειτο για ένα... φλερτ που κρατούσε πολύ καιρό. Στις 27 Οκτωβρίου 2015 ο Πλιάτσικας συμμετείχε στις προπονήσεις των "κυανέρυθρων", αλλά δεν είχε υπογράψει, αφού συνέχισε την καριέρα του στη Σλοβακία, στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Στην Ελλάδα έχει παίξει στο Χαϊδάρι το 2004-2005, ενώ από το 2005 μέχρι το 2009 στην ΑΕΚ. Έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων, αλλά και εκείνη της ανδρών (5 συμμετοχές). Στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ντούισμπουργκ, Μεταλούργκ Ντόνετσκ, Άστρα Τζούρτζου και Σλόβαν Μπρατισλάβας.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Πλιάτσικα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το Νο 2".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου