Τελευταία Νέα

5/2/17

Ατρόμητος : Τέλος ο Γιώργος Κορακάκης!

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Κορακάκη ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τα τελευταία κακά αποτελέσματα των γηπεδούχων.
Το μάρμαρο των τελευταίων ανεπιτυχών αποτελέσματα πλήρωσε ο Γιώργος Κορακάκης στον Ατρόμητο με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με το νεαρό προπονητή.
Ο Ατρόμητος προερχόταν από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με κυριότερο το ματς με την Κέρκυρα εντός έδρας αλλά και την ήττα από τον Παναιτωλικό το Σάββατο.
Οι δυο πλευρές χώρισαν φιλικά με το νεαρό τεχνικό να ευχαριστεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας την διοίκηση για την ευκαιρία που του έδωσε ενώ και ο Ατρόμητος τονίζει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή.
Ο Κορακάκης κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου σε 22 ματς, είχε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Κορακάκη!.
«Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον» δήλωσε σχετικά στο atromitosfc.gr o Γιώργος Κορακάκης.
Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή. Αισθανόμαστε τον Γιώργο Κορακάκη ως ένα μέλος του Ατρόμητου και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του!".
Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ώστε να καλύψει άμεσα το κενό του και μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Περιστερίου έχει αγώνα την Τετάρτη (8/2) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου