Τελευταία Νέα

9/2/17

ΑΕΛ : Ανακοίνωσε τον Άντναν Αγκάνοβιτς!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Κροάτη μέσου, Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις των "βυσσινί" από την Τετάρτη.
Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου Κροάτη μέσου, Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Στεάουα Βουκουρεστίου.
Ο Κροάτης συμμετείχε από την Τετάρτη στις προπονήσεις της θεσσαλικής ομάδας, ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των Κόπερ (Σλοβενία), Ίστρα (Κροατία), Βιτορούλ (Ρουμανία), ΑΕΛ (Κύπρος) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:


"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Κροάτη μέσου, Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.
Ο Αγκάνοβιτς είναι γεννημένος στις 03/10/1987 στο Ντουμπρόβνικ, απ' όπου και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνισθεί στις ομάδες Κόπερ (Σλοβενία) και Ίστρα (Κροατία), ενώ σπουδαία σεζόν έκανε στη Ρουμανία με την Βιτορούλ (2015-16), στο μέσο της οποίας μεταπήδησε στην Α.Ε.Λεμεσού. Από το περασμένο καλοκαίρι αγωνιζόταν στη Στεάουα Βουκουρεστίου, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος στις 26 Ιανουαρίου, έπειτα από 18 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στην ΑΕΛ θα αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με το Νο 20!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου