Τελευταία Νέα

10/3/17

Τα αποτελέσματα των πρώτων ματς των "16" του Europa League!

Με ανατροπή στην ανατροπή και γκολάρες η Λιόν νίκησε 4-2 τη Ρόμα, η Γκενκ επικράτησε 5-2 στη Γάνδη, ισόπαλος ολοκληρώθηκε ο γερμανικός "εμφύλιος", ενώ η Θέλτα νίκησε στο 90' την Κρασνοντάρ .Η Άντερλεχτ νίκησε 1-0 το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε με το 1-1 από το Ροστόβ-ον-Ντον, ενώ ο Άγιαξ ηττήθηκε στην Κοπεγχάγη.

H Λιόν νίκησε 4-2 τη Ρόμα, κάνοντας ανατροπή... στην ανατροπή, σε ένα εξαιρετικό μας στη Γαλλία με πανέμορφα γκολ.
Στο 8' άνοιξε το σκορ ο Ντιακαμπί, απάντησε ο Σαλάχ στο 20' και ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Φάσιο στο 33', με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 1-2.
Πρώτη γκολάρα από τον Τολισό στο 47', δεύτερη από τον Φεκίρ στο 74' και τρίτη από τον Λακαζέτ στο 90', με τη Λιόν να επικρατεί 4-2 και να αποκτά προβάδισμα πρόκρισης.
Στον βελγικό εμφύλιο η Γκενκ νίκησε 5-2 στην Γάνδη, ενώ στον γερμανικό αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 οι Σάλκε και Γκλάντμπαχ στο Γκέλζενκιρχεν.
Με γκολ του Κλαουντιό Μποβού στο 90' η Θέλτα νίκησε 2-1 την Κρασνοντάρ στο Βίγκο, με τον Βας να έχει ανοίξει το σκορ στο 50' και τον Κλάεσον να έχει απαντήσει στο 56'.
λύ δύσκολα το ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League, καθώς ηττήθηκε στην Κύπρο από την Άντερλεχτ και χρειάζεται πλέον υπέρβαση στις Βρυξέλλες.
Οι Βέλγοι επικράτησαν 1-0, χάρη στο τέταρτο τέρμα του Νικολάε Στάντσιου στην διοργάνωση (29'), ενώ προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το 1-1 με την Ροστόβ στη Ρωσία.
Από εξαιρετική προσπάθεια των Φελαϊνί και Ιμπραχίμοβιτς, ο Χένριχ Μχιταριάν άνοιξε το σκορ (35') για τρίτο σερί ματς που αγωνίζεται στο Europa League και μάλιστα και τα 3 είναι εκτός έδρας (Ζόρια, Σεντ-Ετιέν & Ροστόβ), αλλά απάντησε ο Μπουχάροβ στο 53'.
Ο Φαλκ άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό, συγκεκριμένα στο 27ο δευτερόλεπτο, ο Ντόλμπεργκ απάντησε στο 32' για τον Άγιαξ, αλλά η Κοπεγχάγη τελικά νίκησε 2-1, με τον Κορνέλιους να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 59'.

Οι συνθέσεις:


ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Φοντάς, Καμπράλ, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Μαρσέλο Ντίας, Βας, Ιάγο Άσπας, Σίστο, Γκουιντέτι.
ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Κριτσιούκ, Μαρτινόβιτς, Νάλντο, Γκράνκβιστ, Κριστιάν Ραμίρες, Γκαζίνσκι, Ζιγκούλεβ, Μαουρίσιο Περέιρα, Ποντμπερέζκιν, Κλάεσον, Βάντερσον.

ΣΑΛΚΕ (5-4-1): Φέρμαν, Σεπφ, Χέβεντες, Νάστασιτς, Κέχρερ, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Γκάις, Γκορέτσκα, Καλιτζούρι, Μπούργκσταλερ.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γιάντσκε, Κολοντζιετσάκ, Βέστεργκααρντ, Βεντ, Στρομπλ, Νταχούντ, Χόφμαν, Φάμπιαν Τζόνσον, Στιντλ, Ραφαέλ.

ΛΙΟΝ: Άντονι Λόπες, Ραφαέλ, Μαμάνα, Ντιακαμπί, Μορέλ, Γκοναλόν, Τολισό, Τουσάρ, Γκεζάλ, Βαλμπουενά, Λακαζέτ.
ΡΟΜΑ (5-4-1): Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Μανωλάς, Φάσιο, Ζουάν Ζεζούς, Έμερσον, Στρόουτμαν, Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Σαλάχ, Τζέκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Ντιόγκο Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία, Αλί Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνης, Ελ Γιουνουσί, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μαρσέλο, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Τολγκάι Αρσλάν, Ταλίσκα, Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

ΓΑΝΔΗ (3-4-3): Κάλινιτς, Μίτροβιτς, Ζιγκό, Γκέρσον, Εζίτι, Βέρστρατε, Σαϊέφ, Ματόν, Περμπέ, Σάμουελ Κάλου, Καλιφά Κουλιμπαλί.
ΓΚΕΝΚ: Ράιαν, Καστάν, Μπράμπετς, Κόλεϊ, Ούρονεν, Μπέργκε, Ποθουέλο, Μαλινόβσκι, Σχάιβερς, Μπούτιους, Σαμάτα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Ινιάκι Αστίθ (40' Ρομπέρτο Λάγο), Ιωάννου, Νούνο Μοράις, Εμπεσίλιο (72' Αρτυματάς), Γιαννιώτας, Εφραίμ (55' Βάντερ), Νταβίντ Μπαράλ, Ντε Καμάργκο.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ρουμπέν, Απιά, Σπάχιτς, Νάιτινκ, Ναχάρ, Ντεντόκερ, Τίλεμανς, Στάντσιου (81' Ατσεαμπόνγκ), Κιπτσίου (88' Μάσιμο Μπρούνο), Χανί, Τεοντόρτσικ (59' Τέλιν).

ΡΟΣΤΟΒ (5-3-2): Μεντβέντεβ, Καλάτσεβ, Θέσαρ Νάβας, Γκρανάτ (18' Τερεντζίεβ), Μέβλια, Κουντριασόβ, Γκάτσκαν, Ερόχιν, Νομπόα, Μπουχάροβ (74' Αζμούν), Πόλοζ.
MANUTD: Ρομέρο, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Ρόχο, Μπλιντ (92' Βαλένσια), Αντέρ Ερέρα (92' Κάρικ), Πογκμπά, Φελαϊνί, Άσλεϊ Γιανγκ, Μχιταριάν (67' Μαρσιάλ), Ιμπραχίμοβιτς.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Όλσεν, Άνκερσεν, Γέργκενσεν, Γιόχανσον, Αουγκούστινσον, Κβιστ, Μάτιτς, Φαλκ, Τουτού, Σανταντέρ (63' Πάβλοβιτς), Κορνέλιους.
ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Τέτε, Ντε Λιχτ, Φίρχεφερ, Σίνκχραφεν, Σένε, Κλάασεν, Φαν ντε Μπικ (77' Ζιγές), Μπερτράν Τραορέ (77' Ντάβιντ Νέρες), Γιουνές, Ντόλμπεργκ.

Τα πρώτα ματς των "16":


Πέμπτη
ΑΠΟΕΛ - Άντερλεχτ 0-1 (29' Στάντσιου)
Ροστόβ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1 (53' Μπουχάροβ / 35' Μχιταριάν)
Κοπεγχάγη - Άγιαξ 2-1 (1' Φαλκ, 59' Κορνέλιους / 32' Ντόλμπεργκ)
Θέλτα - Κρασνοντάρ 2-1 (50' Βας, 90' Μποβού / 56' Κλάεσον)
Σάλκε - Γκλάντμπαχ 1-1 (25' Μπούργκσταλερ / 15' Χόφμαν)
Λιόν - Ρόμα 4-2 (8' Ντιακαμπί, 47' Τολισό, 74' Φεκίρ, 92' Λακαζέτ / 20' Σαλάχ, 33' Φάσιο)
Ολυμπιακός - Μπεσίκτας 1-1 (36' Καμπιάσο / 53' Αμπουμπακάρ)
Γάνδη - Γκενκ 2-5 (27' Κάλου, 61' Κουλιμπαλί / 21' Μαλινόβσκι, 33' Κόλεϊ, 41' και 72' Σαμάτα, 45' Ούρονεν)

Ο πίνακας των σκόρερς:


8 γκολ
Ζιουλιάνο (Ζενίτ)
Έντιν Τζέκο (Ρόμα)

7 γκολ
Αρίτς Αντούριθ (Μπιλμπάο)

5 γκολ
Νίκολα Κάλινιτς (Φιορεντίνα)
Γκιγιόμ Οαρό (Γιουνγκ Μπόις)
Λούκας Τεοντόρτσικ (Άντερλεχτ)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

4 γκολ
Τάιζον (Σαχτάρ)
Λίον Μπέιλι (Γκενκ)
Αλεκσάντρ Κοκόριν (Ζενίτ)
Φέντορ Σμόλοβ (Κρασνοντάρ)
Νικολάε Στάντσιου (Άντερλεχτ)
Κουμά Μπαμπακάρ (Φιορεντίνα)

3 γκολ
Ιάγο Άσπας (Θέλτα)
Σεμπά (Ολυμπιακός)
Ναμπίλ Φεκίρ (Λιόν)
Ζερεμί Περμπέ (Γάνδη)
Γιον Γκουιντέτι (Θέλτα)
Ζοαοζίνιο (Κρασνοντάρ)
Λαρς Στιντλ (Γκλάντμπαχ)
Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ)
Πιέρος Σωτηρίου (ΑΠΟΕΛ)
Χένριχ Μχιταριάν (ManUtd)
Καλιφά Κουλιμπαλί (Γάνδη)
Ντάνιελ Μιλίτσεβιτς (Γάνδη)
Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Άγιαξ)
Γιούρι Τίλεμανς (Άντερλεχτ)
Φακούντο Φερέιρα (Σαχτάρ)
Ισχάκ Μπελφοντίλ (Σταντάρ)
Ραούλ Ρουσέσκου (Οσμάνλισπορ)
Ράφαελ Χόλτσχαουζερ (Αούστρια)
Νικολάι Κομλιτσένκο (Σλόβαν Λίμπερετς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου