Τελευταία Νέα

12/3/17

20η Aγωνιστική Football League : Άρης - Κισσαμικός 1-0

Ο Άρης με το γκολ του Πίτου Γκαρσία στο 31΄ κέρδισε με 1-0 τον Κισσαμικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και μείωσε στους 6 τη διαφορά από την άνοδο στη Super League.
Ο Άρης με το γκολ του Πίτου Γκαρσία στο 31΄ πέτυχε τη τρίτη συνεχόμενη νίκη του και δεύτερη επί της παρουσίας του Νίκου Κωστένογλου με το 1-0 επί του Κισσαμικού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Με το τρίποντο που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης μείωσε στους 6 τη διαφορά από την άνοδο στη Super League και τη 2η θέση όπου βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης.
Στο παιχνίδι ο Άρης απείλησε πρώτος στο 2΄ με το σουτ του Πίτου Γκαρσία για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθειά του ο Λαζαρίδης ενώ στο 4΄ ο Ίλιτς δεν πρόλαβε τη μεταβίβαση του Τάτου. Στο 14΄ η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από το σουτ του Παυλίδη και στο 16΄ ο Λαζαρίδης τη μπλόκαρε από τη σέντρα σουτ του Τζανακάκη.
Στο 17΄ το σουτ του Γκούμα δεν ανησύχησε τον Διούδη με τη μπάλα να πέρασε πολύ άουτ όπως και από την κεφαλιά του Χαριτωνίδη στο 21΄ μετά από το κόρνερ του Τάτου. Στο 31΄ ωστόσο ο Άρης άνοιξε το σκορ για το 1-0 μετά από το φοβερό σουτ του Πίτου Γκαρσία με το αριστερό εκτός μεγάλης περιοχής μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Τάτου, και στο 44΄ η ομάδα της Θεσσαλονίκης άγγιξε το 2-0 μετά από την απίστευτη κάθετη πάσα του Ίλιτς στον Τάτο που πλάσαρε μαρκαριζόμενος για να απομακρύνει με τα πόδια ο Λαζαρίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 47΄ ο Νικόλτσης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αδράνεια της άμυνας του Άρη στέλνοντας τη μπάλα άουτ, και στο 55΄ο Διούδης μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Τιάγκο Σίλβα. Στο 56΄ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ίλιτς να πλασάρει από τη μικρή περιοχή και τον Μπουγαϊδη να απομακρύνει με το σώμα πάνω στη γραμμή.
Στο 72΄ ο Καπνίδης άργησε με τον Λαζαρίδη να μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του και στο 75΄ η μπάλα πέρασε παράλληλα και πολύ κοντά από την εστία του Διούδη μετά από τη σέντρα του Νικόλτση. Κι όσο για τη τελευταία φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 82΄ με το καλό σουτ του Τζανακάκη αλλά η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Ούγκο Σόουζα, Χαριτωνίδης (68΄ Ιντζίδης), Τσουμάνης, Τζανακάκης, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία, Τάτος (46΄ Νέτο), Ανάκογλου (60΄ Καπνίδης), Μπαργκάν, Ίλιτς.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας, Κουρέλλας, Τσερκέζος (83΄ Ψιάνος), Παντελάκης, Μαρτίνεζ, Μάντζης (68΄ Στογιανόφ), Μπουγαϊδης, Νικόλτσης, Τιάγκο, Θέος (63΄ Μίλιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου