Τελευταία Νέα

11/3/17

24η Aγωνιστική Super League : ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 0-0

Σε ένα ματς που δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι.
Iσόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League.
Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ουσιαστικά δεν διεκδικούσαν τίποτα, και μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο χωρίς άγχος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και έχοντας ευκαιρίες και οι δυο για να ανοίξουν το σκορ και να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.
Στο δεύτερο μέρος όμως το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα, λίγες φάσεις και δεν επετεύχθη κάποιο γκολ με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο.
Και οι δυο ομάδες έχουν κάποια παράπονα από την διαιτησία η οποία όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει την τελική έκβαση της αναμέτρησης καθώς οι περισσότερες αποφάσεις ήταν σωστές.
 Το φιλμ του αγώνα:
Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Δ. Γκαβέρας (Αχαίας), Σ. Παρασίου (Ημαθίας)
Τέταρτος διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας (68' Κούτρης), Ακόστα, Ναδάλες (75' Βιντάλ), Λίλα, Ζάιρο, Γιάκος (75' Κοζορώνης), Κόντε.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (Ντιέγκο Λόπες), Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, Κλέζιο (64' Ρόζα), Άλβαρο Ρέι (82' Μουνιός), Παπαδόπουλος.
Κάρτες: 27' Ζάιρο, 31' Τζημόπουλος, 60' Λίλα, 81' Βιντάλ, 89' Μιχαήλ/14' Ρότσα, 59' Μάρκος Πάουλο, 89' Παπαδόπουλος
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:


Ο Γιάννης Πετράκης επανέφερε το 3-5-2 στην ομάδα του έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Πασχαλάκη. Η τριάδα των στόπερ αποτελούνταν από τους Μπέριο, Τζημόπουλο και Μιχάηλ. Ως δεξί μπακ χαφ αγωνίστηκε ο Μπουκουβάλας και στο αριστερό πλευρό ο Ναδάλες. Όσο για τους τρεις του κέντρου, μπροστά από την άμυνα έπαιξε ο Λίλα ο οποίος είχε δίπλα του τον Γιάκο και τον Ακόστα ενώ το δίδυμο της επίθεσης ήταν οι Ζάιρο, Κόντε.
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Μάκης Χάβος, δεν είχε στη διάθεση του τον Μαρκόβσκι και επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με τον Κυριακίδη στην εστία. Στο 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε η ομάδα του Αγρινίου η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Μύγα, Κούσα, Ροντρίγκες και Ρότσα. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Μάκος, Μπράβο ενώ η τριάδα μπροστά τους αποτελούνταν από τους Κλέσιο, Πάουλο και Ρέι με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να είναι ο μοναδικός προωθημένος.
Η ανασκόπηση του αγώνα:
Οι παίκτες του Παναιτωλικού ήταν αυτοί που προσπάθησαν να απειλήσουν πρώτοι όταν στο 12' ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή, συγκρούστηκε με τον Μπέριο, έπεσε στο έδαφος και ζήτησε με τον Κύζα όμως να δίνει συνέχεια στο ματς.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 15' όταν ο Ζάιρο μπήκε από τα αριστερά, με εξαιρετική προσπάθεια καθώς απέφυγε δυο αντιπάλους του, έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ούτε ο Κόντε, ούτε ο Γιάκος μπόρεσαν να παρεμβληθούν στην πορεία της μπάλας.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο χάθηκε από πλευράς των παικτών της ομάδας του Αγρινίου στο 24'. Σε εκτέλεση από τα αριστερά ο Μπράβο πέφτοντας στο έδαφος έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ.
Άμεση όμως ήταν εκ νέου η απάντηση του ΠΑΣ καθώς ο Ζάιρο έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έπιασε και ένα συρτό σουτ με τον Κυριακίδη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει με δυσκολία σε κόρνερ.
Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 36' με τον Γιάκο να γίνεται κάτοχος της μπάλας από πάσα του Ζάιρο, γύρισε μέσα στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Κυριακίδης έδιωξε και πάλι.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι στην λήξη του πρώτου μέρους, όταν στο 45' ο Μάρκος Πάουλο με πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Πασχαλάκη ο οποίος έκανε εξαιρετική απόκρουση και έδιωξε σε κόρνερ.
ΛΙΓΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο. Τα νεύρα, οι δυνατές μονομαχίες πήραν τη θέση των καθαρών ευκαιριών που είχε το πρώτο 45λεπτο.
Στο 49' ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Ρέι αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί πάσα από τον Μπράβο που ήταν σε θέση οφσάιντ.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 67' όταν ο Ακόστα έκανε ο,τι ήθελε από την αριστερή πτέρυγα πέρασε τον Μπράβο, αλλά η σέντρα του δεν ήταν ανάλογη της προσπάθειας τους και η άμυνα του Παναιτωλικού.
Όπως και ο Παναιτωλικός έτσι και ο ΠΑΣ σκόραρε στο 73' αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Είχε προηγηθεί φάουλ του Κόντε στον Κυριακίδη. Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στο δεύτερο μέρος απείλησαν και πάλι στο 84' όταν ο Ζάιρο με κεφαλιά - πάσα βρήκε τον Πέδρο Κόντε, ο Ισπανός άνοιξε το κοντρόλ κι έχασε την ευκαιρία να απειλήσει τον Κυριακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου