Τελευταία Νέα

23/4/17

27η Aγωνιστική Football League : Άρης - Αγροτικός Αστέρας 2-0

Ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και παρέμεινε στο -6 από τη Λαμία και τη 2η θέση.
Με τα γκολ των Τάτου και Ίλιτς ο Άρης κέρδισε με 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και παρέμεινε στο -6 από τη Λαμία και τη 2η θέση που οδηγεί στη Super League. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έφθασε στο τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε στο δεύτερο από αυτή του Νίκου Καραμπετάκη.
To μάτς:
Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' θέλησε να απειλήσει με το καλό γύρισμα του Ίλιτς για να προσπαθήσει να απαντήσει ο Αγροτικός Αστέρας στο 8' με μία επικίνδυνη επίθεση που ανακόπηκε.
Στο 11' ατομική ενέργεια και σουτ του Τζανακάκη μπλόκαρε ο Γιακουμής και στο 22' μετά από την προσπάθεια του Πάτο, που ξεπέρασε τον Ταυλαρίδη, σούταρε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Διούδης.
Στο 24' ο Άρης έκανε το 1-0 μετά το φοβερό σουτ του Τάτου εκτός μεγάλης περιοχής από όπου η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμή. Στο 25' ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Μέντροβιτς και στο 27' ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Γιακουμή να αποκρούει το πλασέ του Τάτου από τα δεξιά.
Στο 29' δεν είχε αποτέλεσμα η συνεργασία Ντούνη - Τζανακάκη από τα δεξιά αλλά στο 30' έγινε το 2-0 για τον Άρη με την κεφαλιά του Ίλιτς μετά τη σέντρα του Τζανακάκη. Στο 39' ο Πίτου Γκαρσία άργησε να σουτάρει στην αντεπίθεση του Άρη και στο 44΄ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα από το σουτ του Καράμπελα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 50' η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ από το σουτ του Τεγούση και στο 57' πέρασε λίγο άουτ από το απευθείας χτύπημα φάουλ του Φιλίπε. Στο 62' ο Γιακουμής μπλόκαρε τη μπάλα μετά από το πλασέ στην κίνηση του Παυλίδη μετά το γύρισμα του Τζανακάκη και στο 69' ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα απέκρουσε τη μπάλα στο τετ α τετ του Τάτου.
Στο 82' ήρθε το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μιλούνοβιτς με τη μπάλα να πέρασε άουτ που στο 86' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 στο τετ α τετ που είχε με τον Γιακουμή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Παυλίδης (80΄ Ντόγος), Ντούνης (71΄ Μιλούνοβιτς), Ίλιτς (66΄ Καπνίδης), Τάτος, Πίτου Γκαρσία.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Καραμπετάκης): Γιακουμής, Βουτσιάς (68΄Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκότοβος, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (68΄Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φιλίπε, Μέρντοβιτς (46΄Χατζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου