Τελευταία Νέα

5/5/17

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 2-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Στο νικηφόρο (2-1) του ματς απέναντι στον Αστέρα ο Ατρόμητος δοκίμασε τον Βραζιλιάνο αμυντικό Αντόνιο Τζούνιορ. 
Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος, επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 2-1. Ο Κοντοές στο 41’ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο Λε Ταλέκ στο 77’ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γκοντό στο 87’.
Ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο χρησιμοποίησε τους Νταβιώτη, Τριμμάτη, Λαζαρίδη από την ομάδα Κ20. Στο β’ ημίχρονο έπαιξε ο υπό δοκιμή Βραζιλιάνος Αντόνιο που είναι 21 ετών και προέρχεται από την Σάντος Β’. Ο Λούι προπονείται με την ομάδα κατόπιν αιτήματος που έχει υποβληθεί από τον γραφείο που τον εκπροσωπεί και έγινε αποδεκτό.
Ο Αστέρας από την πλευρά του καθοδηγήθηκε από τον Αλέξανδρο Μανιάτογλου, μια και ο Στάικος Βεργέτης είναι στην Ισπανία. Οι Αρκάδες τσέκαραν τον Πορτογάλο μέσο Μπαρμπόσα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣΓκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπάγκα, Τόνσο, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Βασιλείου, Ντάουντα, Κατράνης, Λούι, Νάτσος. Έπαιξαν και οι: Θεοδωράκης, Λε Ταλέκ, Τσατσόπουλος, Κυριακίδης, Κάιο, Λαζαρίδης, Τριμάτης, Αντόνιο, Νταβιώτης.
ΑΣΤΕΡΑΣΝτοναρούμα, Τριανταφυλλόπουλος, Ζουμά, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Μάσα, Ιωαννίδης. Έπαιξαν και οι: Αθανασιάδης, Σελίν, Ευαγγέλου, Μπαρμπόσα, Κώτσιρας, Γκοντό, Μανιάς, Στανισάβλεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου