Τελευταία Νέα

28/6/17

Στο Αμβούργο μέχρι το 2020 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

To Αμβούργο ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου απ' τη Λεβερκούζεν, με τον Έλληνα αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020 με τη γερμανική ομάδα. Στα 10.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής.
Στο Αμβούργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Οι "δεινόσαυροι" ήρθαν σε συμφωνία με τη Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν στο Αμβούργο, με τη μορφή δανεισμού απ' τη Λεβερκούζεν, καταφέρνοντας να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας για τις δυνατότητες του. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κράτησαν αρκετό διάστημα, όμως τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή" προκειμένου ο 25χρονος διεθνής άσος να παραμείνει κάτοικος Αμβούργου.
Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, το deal έκλεισε περίπου στα 7.000.000 ευρώ, με τους "δεινόσαυρους" να προσφέρουν μελλοντικά ακόμα 3.000.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Σε ό,τι αφορά στις ετήσιες απολαβές του, ο Παπαδόπουλος αναμένεται να λαμβάνει περίπου 3.000.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπαδόπουλος γίνεται η τρίτη ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία (σε περίπτωση που επιτευχθούν οι στόχοι και η Λεβερκούζεν καρπωθεί ολόκληρο το ποσό), πίσω απ' τους Κώστα Μήτρογλου (15.200.000 ευρώ από Ολυμπιακό σε Φούλαμ), Κώστα Μανωλά (13.000.000 ευρώ από Ολυμπιακό σε Ρόμα) και μαζί με τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Ανδρέα Σάμαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου