Τελευταία Νέα

13/6/17

Λαμία : Ανανέωσε ο Μπάμπης Τεννές!

O άνθρωπος που οδήγησε τη Λαμία στην παρθενική της άνοδο στην πρώτη κατηγορία, Μπάμπης Τεννές, θα την καθοδηγήσει τεχνικά και στη Super League για την επόμενη σεζόν.
O ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έδωσε τα χέρια με τον Μπάμπη Τεννέ και ο 63χρονος έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει τους Φθιωτούς στην πρώτη τους συμμετοχή στη Super League για την επόμενη σεζόν.
Άλλωστε, ο ίδιος τεχνικός οδήγησε τους "κυανόλευκους" στην παρθενική τους άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Αυτή ήταν η έκτη άνοδος που επιτυγχάνει στην καριέρα του, ύστερα από τις αντίστοιχες με Ακράτητο, Κέρκυρα (2), Παναιτωλικό και Καλλονή. Άλλωστε ήταν κοινή επιθυμία των δύο ανδρών να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Τελευταία του παρουσία στην πρώτη κατηγορία ήταν τη σεζόν 2013-14 με τον Απόλλωνα, ενώ είχε δουλέψει και στον Παναιτωλικό τον οποίον οδήγησε στην άνοδο από τη δεύτερη κατηγορία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ:


"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση που είχε ο μεγαλομέτοχος κ. Πανουργιάς Παπαιωάννου με τον προπονητή κ. Μπάμπη Τεννέ, αποφασίστηκε από κοινού η συνέχιση της συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Ευχόμαστε στον κ. Μπάμπη Τεννέ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, και να είναι και αυτό αποδοτικό όπως εκείνο της περασμένης χρονιάς στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου