Τελευταία Νέα

18/6/17

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε και τον Νασίρ Μαασί!

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και επισήμως ο Νασίρ Μαασί, προς επιβεβαίωση του προ ημερών ρεπορτάζ. Ο Ολλανδός επιθετικός υπέγραψε και αποτελεί το 6ο απόκτημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".
Στην έκτη του μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Νασίρ Μαασί ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο Ολλανδός επιθετικός ανήκει και τυπικά στο ρόστερ των "κυανόλευκων", προερχόμενος από την Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα.
Το νέο απόκτημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" (υπέγραψε για 1 χρόνο) είναι από το Μαρόκο, αλλά γεννήθηκε στην Ολλανδία. Είναι 31 ετών και πέρυσι στην κυπριακή ομάδα κατέγραψε 35 συμμετοχές, σημείωσε οκτώ γκολ, ενώ είχε και 3 ασίστ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουτρέχτη και ακολούθησαν Ντόρντρεχτ, Καμπουούρ, Τσβόλε, ΑΕΚ Λάρνακας, Μπιρκιρκάρα και Πάφος. 
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτησή του το πρωί της Κυριακής (18/6):
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νασίρ Μάατσι. Γεννημένος στην Ολλανδία, στις 9 Σεπτεμβρίου 1985, αγωνίζεται ως επιθετικός και στο παρελθόν έχει παίξει σε Νέα Σαλαμίνα, Πάφο, Μπιρκιρκάρα, Φλαμουρτάρι, ΑΕΚ Λάρνακας, Τσβόλε, Κάμπουρ, Ντόρντρεχτ και Ουτρέχτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου