Τελευταία Νέα

20/6/17

Προμηθέας Πάτρας : Ανανέωσε ο Πέτρος Γερομιχαλός!

Τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών θα συνεχίσει να φορά ο Πέτρος Γερομιχαλός, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.
Aκόμη έναν παίκτη με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης κράτησε στο έμψυχο δυναμικό του ο Προμηθέας Πατρών. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πέτρο Γερομιχαλό, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα των "μελανόλευκων" για έναν -τουλάχιστον- ακόμη χρόνο.
Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ μετακόμισε στην αχαϊκή πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2015, έχοντας σημαντικό ρόλο τόσο στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία όσο και στην άνετη εξασφάλιση της παραμονής την επομένη. Στο "Δημήτρης Τόφαλος" δεν αποκλείεται μάλιστα να συνυπάρξει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με τον δίδυμο αδερφό του, Δημήτρη.
Ο -κατά δύο λεπτά μεγαλύτερος- γκαρντ που τα τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα των Μαχητών Δόξας Πεύκων, προπονείται υπό τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά το τελευταίο διάστημα, προσδοκώντας να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Με 9.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ ανά αγώνα, ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του που πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην Α2. Στα χέρια του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη άλλωστε αποτέλεσε ένα σημαντικό "όπλο" σε αυτή τη διαδρομή.
Κάπως έτσι, είναι πιθανό το σενάριο να δούμε τα δύο (δίδυμα) αδέρφια να φοράνε την ίδια φανέλα ξανά, όπως συνέβη στο παρελθόν δύο φορές -σε Άρη και Μαχητές Δόξας Πεύκων. Θυμίζουμε ότι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Άρη, με τον οποίο πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πανελληνίου Εφήβων το 2013 στην Πάτρα, μαζί -μεταξύ άλλων- με τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Παρά το μεγάλο όνομα που είχαν μάλιστα οι δύο τελευταίοι από τότε, ο -υπό δοκιμή- Δημήτρης Γερομιχαλός είχε κερδίσει τον τίτλο του MVP του Πανελληνίου Εφήβων.
Η ανακοίνωση της ανανέωσης του Πέτρου Γερομιχαλού:
"Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Γερομιχαλό. Ο 23χρονος αθλητής, που πρωταγωνίστησε τη σεζόν 2015-16 κερδίζοντας με τον Προμηθέα την άνοδο στη Basket League και αγωνίστηκε πέρσι σε 21 παιχνίδια σκοράροντας 70 πόντους κι έχοντας, επιπλέον, 30 ριμπάουντ, 12 ασίστ και 9 κλεψίματα, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 3η χρονιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου