Τελευταία Νέα

26/6/17

ΑΕΚ : Ανακοίνωσε τον Γιώργο Γιακουμάκη!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με την Ένωση να διατηρεί δικαίωμα επέκτασης γι' ακόμα ένα χρόνο.
Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός, που είχε συμφωνήσει με την Ένωση απ' τον περασμένο Ιανουάριο, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους "κιτρινόμαυρους", οι οποίοι διατηρούν δικαίωμα επέκτασης γι' ακόμα ένα χρόνο.
Ο 22χρονος στράικερ εξαργύρωσε την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Πλατανιά, σημειώνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ σε 30 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα ήδη ο παίκτης, μαζί με τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους, περνάει από εργομετρικές εξετάσεις.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση για έναν ακόμα χρόνο.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994 (22 ετών) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου και το 2012 υπέγραψε στον Πλατανιά με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος, με μοναδική διακοπή τον εξάμηνο δανεισμό του στην Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2014.
Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά σε 26 αγώνες με απολογισμό 11 γκολ και μία ασίστ και ήταν ο πρώτος Ελληνας σκόρερ της Super League. Σε 59 συνολικά αγώνες του στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει 14 γκολ.
Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.
Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου