Τελευταία Νέα

17/6/17

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοίνωσε και τους Βασίλη Βαλλιάνο και Μιχάλη Ζαρόπουλο!

Τις πέντε μεταγραφές έφτασε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση των Βασίλη Βαλλιάνου και Μιχάλη Ζαρόπουλου, οι οποίοι προέρχονται από ΟΦΗ και Ξάνθη, αντίστοιχα. 
Δύο ακόμη προσθήκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" απέκτησε και επισήμως τον αριστερό μπακ Βασίλη Βαλλιάνο που έπαιζε στον ΟΦΗ και τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ξάνθη.
Ο 29χρονος Βαλλιάνος έπαιξε σε 26 παιχνίδια με τον ΟΦΗ στη Stoiximan.gr Football League, ενώ 26χρονος Ζαρόπουλος κατέγραψε μία συμμετοχή με την Ξάνθη, στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καλλονή.
Η ανακοίνωση για τον Βαλλιάνο: 
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνου. Ο γεννημένος στις 11/9/1988, αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Παραλίμνι, ΑΟ Χανιά, Παναχαϊκή, Νέα Ιωνία, Αναγέννηση Καρδίτσας και ΑΕΚ".
Η ανακοίνωση για τον Ζαρόπουλο: 
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαρόπουλου. Γεννημένος στις 12/7/1991, έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη και Καλαμάτα".
Υπενθυμίζεται ότι οι "κυανόλευκοι" έχουν ήδη αποκτήσει τους  Κώστα Μενδρινό, Αλέξανδρο Κούρο και Ιβάν Τσόβιτς, ενώ έπεται συνέχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου