Τελευταία Νέα

19/7/17

Πλατανιάς - Χάποελ Ασκελόν 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).


Ο Πλατανιάς τέθηκε αντιμέτωπος με τη Χάποελ Ασκελόν σε φιλική αναμέτρηση στη Βουλγαρία και επικράτησε με 1-0. Ο Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Tο πρώτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους έδωσε την Τετάρτη (19/7) ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες έπαιξαν με τη Χάποελ Ασκελόν του Ισραήλ και νίκησαν με 1-0 (αυτογκόλ του Μίλαν Σμίλιανιτς στο 26'). Ο τεχνικός των κρητικών, Γιώργος Παράσχος, χρησιμοποίησε όλα τα νέα αποκτήματα.
Στο πρώτο μέρος έπαιξαν δηλαδή οι Πλιάτσικας, Κρος, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Γκζέτσλακ, ενώ στο δεύτερο οι Ομπερχάουζερ, Στάμου, Ντικαμονά και Μπούντνικ, ενώ αγωνίστηκε και ο νεαρός Πατράλης, που θα είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του.
Η προετοιμασία στο Πράβετς θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις, ενώ για την Κυριακή 23 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το 2ο τεστ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Α'): Κοκκαλάς, Γιορέντε, Πριντέτα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κρος, Ζίκο, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ενσικουλού, Γκζέτσλακ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Β'): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Στάμου, Ντικαμονά, Βάντερσον, Πατράλης, Στανισάβλιεβιτς, Μαλακασιώτης, Αμπντούλ-Ραχμάτ Ουές, Μπούντνικ, Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια Σάαντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου