Τελευταία Νέα

22/7/17

Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Φιλικό στη Βουλγαρία έδωσαν Κέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης. Οι Φαίακες επικράτησαν 3-1 της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με γκολ των Ζορμπά, Γρομητσάρη και Βάργκας. Μείωσε ο Κονέ.
Kέρκυρα και Απόλλων Σμύρνης βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν στη Βουλγαρία. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες την Πέμπτη (20/7) σε φιλικό, στο οποίο η ομάδα του νησιού των Φαιάκων επικράτησε με 3-1.
Στο 39' ο Ζορμπάς έκανε το 1-0 για τους Επτανήσιους με πέναλτι, ενώ στο 53΄έγινε το 2-0 με τέρμα του Γρομητσάρη. Ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Βάργκας έγραψε το 3-0, ενώ για την "Ελαφρά Ταξιαρχία" μείωσε σε 3-1 ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ο Άκης Μάντζιος για τον Απόλλωνα χρησιμοποίησε τους Τσόβιτς, Κούρο, Μαάτσι, Μενδρινό, Ζαρόπουλο, Κοντοέ, Παπάζογλου, Βαφέα, Μπάμπιαζ, Βαλλιάνο και Ελμπάζ, που είναι νέα αποκτήματα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησε τους νεοαποκτηθέντες Μπαλάφα, Αναστασίου, Γιαννακόπουλο και Βάργκας.
Ο Καστιγιέχος που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (19/7) και ο Μάατσεν που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (20/7), όπως ήταν λογικά δεν έπαιξαν για τον Απόλλωνα. Από τις μεταγραφές της Κέρκυρας δεν έπαιξε ο Άρης Σοϊλέδης, αλλά και ο Κρητικός που είναι τραυματίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Καλλέργης, Κοντοές, Μάατσι, Σιατραβάνης, Αναστασίου, Μενδρινός. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Ζαρόπουλος, Αγγελόπουλος, Κοντοές (60’ Παπάζογλου), Βαφέας, Κούρος, Κονέ, Μπαμπιάρζ, Καλλέργης (60’ Πέτσης), Ακμπάνης, Βαλλιάνος, Ελμπάζ.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κουτζαβασίλης, Τουράμ, Ζορμπάς, Γκομές, Κόντος, Μπαλάφας, Ιωάννου, Μίσκoυ, Ντιογκό Κ., Ντιόγκο Z. Γρoμητσάρης.  Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βενέτης, Σιόντης, Τρεπεκλής, Επστάιν, Βάργκας, Ντουαλά, Ζαΐμι, Γρομητσάρης (70' Ματσοβίλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου