Τελευταία Νέα

3/7/17

Πλατανιάς : Ανακοίνωσε τον Πιοτρ Γκζέλτσακ!

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Πλατανιά με τον Πιοτρ Γκζέλτσακ. Ο Πολωνός επιθετικός, που είχε υπογράψει για δύο χρόνια, ανακοινώθηκε από την ομάδα των Χανίων. 
Παίκτης του Πλατανιά είναι και επισήμως ο Πιοτρ Γκζέλτσακ. Ο 29χρονος Πολωνός επιθετικός ανακοινώθηκε από την ομάδα των Χανίων, με την οποία προ ημερών είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Το νέο απόκτημα των Κρητικών είναι εδώ και αρκετές μέρες στα Χανιά και έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
Ο Γκζέλτσακ έπαιζε μέχρι πρότινος στη χώρα του, στην Górnik Łęczna. Σημείωσε έξι γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτη κατηγορία), ενώ μέτρησε και τέσσερις ασίστ. Έχει περάσει ακόμα από Widzew Lodz, Pelikan Lowicz, Lechia Gdansk, Polonia Warsaw και J. Bialystok.
Το 2013 ο Γκζέλτσακ, όταν αγωνιζόταν στην Lechia Gdansk, τέθηκε αντιμέτωπος σε φιλικό με τη Μπαρτσελόνα και έκανε εξαιρετική εμφάνιση.
Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφική κίνηση του Πλατανιά, αφού έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι Πιερίκ Κρος, Βασίλης Πλιάτσικας και Δημήτρης Στάμου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Πιότρ Γκρζέλτσακ (Piotr Grzelczak). O 29χρονος (2 Μαρτίου 1988) Πολωνός επιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, καλωσορίζει τον Πιότρ Γκρζέλτσακ στην οικογένεια της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου