Τελευταία Νέα

18/7/17

Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωσε τον Ρομπέρ Κουμάντεϊ!

Ο Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Γκανέζου αριστερού μπακ, Ρομπέρ Κουμάντεϊ, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Στάικο Βεργέτη για την πρώτη ομάδα.
Eνίσχυση εξ' Αφρικής για τον Αστέρα. Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρινομπλέ", Νίκος Γαλανακόπουλος, είχε βρεθεί στη Σενεγάλη μεσούσης της σεζόν για να τσεκάρει παιδιά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους "κιτρινομπλέ" σε τουρνουά της χώρας.
Η αναζήτηση απέφερε καρπούς και η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Γκανέζου αριστερού μπακ, Ρομπέρ Κουμάντεϊ.
Μάλιστα, ο νεαρός Αφρικανός υπολογίζεται κανονικά από τον Στάικο Βεργέτη και μπορεί να "χτυπήσει" ακόμη και την "πόρτα" της ενδεκάδας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:
"Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε την 1η Ιουνίου 1999 και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.
Ο Robert Kumadey, ο οποίος επέλεξε το νούμερο 38 για τη φανέλα του, αγωνιζόταν σε ποδοσφαιρική ακαδημία της Σενεγάλης απ' όπου και τον εντόπισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ τους προηγούμενους μήνες.
Η μεταγραφή του Robert Kumadey, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ, είναι μια κίνηση του ΑΣΤΕΡΑ με προοπτική και μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου