Τελευταία Νέα

4/7/17

Κέρκυρα : Aνακοίνωσε τον Ματέους Βάργκας!

Η Κέρκυρα επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο μέσο, Ματέους Βάργκας. Ο 21χρονος χαφ υπέγραψε για δύο χρόνια στην επτανησιακή ομάδα, ως δανεικός από την Άουνταξ. 
Kαι δεύτερος Βραζιλιάνος στην Κέρκυρα μετά τον Τουράμ. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ματέους Βάργκας, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άουνταξ για δύο χρόνια. Ο Βάργκας είναι γεννημένος στις 18 Ιουνίου 1996.
Ανήκει στην Grêmio Osasco Audax, που συμμετείχε στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 12 συμμετοχές. Ξεκίνησε την καριέρα από την ακαδημία της Κορίνθιανς, ενώ έπαιξε ακόμα στην Oeste της χώρας του.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 
"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Ματέους Βάργκας. Ο 21χρονος μέσος που αγωνιζόταν στην Άουνταξ Βραζιλίας, αποκτήθηκε υπο τη μορφή δανεισμού και θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά".
Οι Φαίακες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν ήδη αποκτήσει τους Σωτήρη Μπαλάφα, Νίκο Γιαννακόπουλο, Νίκο Κρητικό και Αντώνη Αναστασίου. Ο Βάργκας είναι με άλλα λόγια το πέμπτο μεταγραφικό "χτύπημα" των "κυανέρυθρων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου