Τελευταία Νέα

24/7/17

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε τους Αλέξανδρο Αποστολόπουλο και Λάμπρο Ζαχαρό!

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα που ανακοίνωσε την Δευτέρα το πρωί την υπογραφή συμβολαίων με τους Αλέξανδρο Αποστολόπουλο και Λάμπρο Ζαχαρό.
Tην επισημοποίηση της συμφωνίας του με δυο ποδοσφαιριστές που μετείχαν στις προπονήσεις από τις προηγούμενες μέρες ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων έκανε γνωστό ότι στον σύλλογο θα αγωνίζονται τα επόμενα χρόνια οι Αλέξανδρος Αποστολόπουλος και Λάμπρος Ζαχαρός.
Ο Αποστολόπουλος από τον Πλατανιά όπου έμεινε ελεύθερος πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΣ όπου θα αγωνιστεί τη σεζόν 2017-18 και ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις στάθηκε στην ιστορία που έχει σαν σύλλογος ο ΠΑΣ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Αλέξανδρος δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον προπονητή που μου δώσανε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που αποδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια ότι ανήκει στις κορυφαίες της Super League. Υπόσχομαι στον κόσμο του ΠΑΣ ότι θα δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο".

ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΖΑΧΑΡΟΣ.


Αναφορικά με το 19χρονο μέσο που αποκτήθηκε από τον Αχαρναϊκό υπέγραψε διετές συμβόλαιο και πρόκειται για μια μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον. 
Η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων ανέφερε:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διετούς συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική ομάδα Νέων, Λάμπρο Ζαχαρό.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε. Καλή αρχή με πολλή δουλειά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου