Τελευταία Νέα

3/7/17

ΑΕΚ : Τέλος ο Τόμας Πέκχαρτ!

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο 28χρονος Τσέχος επιθετικός, Τόμας Πέκχαρτ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.
'Oλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως η ΑΕΚ είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Τόμας Πέκχαρτ. Κάτι που πιστοποιήθηκε και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Η Ένωση ενημέρωσε τον Τσέχο φορ πως δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ετσι ο Πέκχαρτ αποτελεί και επισήμως παρελθόν μετά απο 1,5 χρόνο στην Ενωση. Στο διάστημα αυτό φόρεσε 37 φορές την κιτρινόμαυρη φανέλα και πέτυχε 15 γκολ συνολικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:


"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον Τόμας Πέκχαρτ, ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του και ως εκ τούτου ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος να αποφασίσει για τη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Τόμας Πέκχαρτ για την προσφορά και την αφοσίωση στην ομάδα μας στον ενάμιση χρόνο που παρέμεινε στις τάξεις της. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνει για τη συνέχεια της επαγγελματικής του διαδρομής".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου