Τελευταία Νέα

20/7/17

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Τέλος ο Έρικ Γκριν!

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Έρικ Γκριν. Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο του παίκτη πως ο σύλλογος θα κάνει χρήση του όρου opt out.
Ηταν αναμενόμενο, πλέον έγινε και επίσημο, καθώς στις 20 Ιουλίου έληγε και η σχετική διορία που υπήρχε. Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Έρικ Γκριν. Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ πως θα κάνουν χρήση του όρου opt out, μην ανανεώνοντας το συμβόλαιο συνεργασίας τους μαζί του.
Πλέον, ο Έρικ Γκριν θα κυκλοφορεί και τυπικά ελεύθερος στην αγορά. Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας μέσο όρο 9.9 πόντους (81.7% στις βολές, 47.1% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά 20.3 λεπτά συμμετοχής σε 36 αγώνες της EuroLeague.
Παρά το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν την αγορά, ψάχνοντας έναν γκαρντ που να έχει έφεση στην δημιουργία και στο σκορ, αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Έρικ Γκριν. Και αυτό συνέβη τόσο επειδή την νέα σεζόν το κασέ του παίκτη θα έφτανε το 1.000.000 δολάρια, όσο και επειδή δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από την απόδοση του Αμερικανού γκαρντ.
Αναμφίβολα, υπήρχαν ορισμένα ματς που έκανε επίδειξη της εκτελεστικής του δεινότητας, ειδικά σε εκείνα που είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά στο σύνολο δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του και δεν κατάφερε να "κουμπώσει" στον επιθυμητό βαθμό που περίμεναν και ήθελαν οι "ερυθρόλευκοι", τόσο αγωνιστικά (πέρα από τα σκαμπανεβάσματα στο σκοράρισμα, είχε και μικρή συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι), όσο και από θέμα χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου