Τελευταία Νέα

25/7/17

KAE Παναθηναϊκός : Τέλος ο Αντώνης Φώτσης!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Αντώνη Φώτση χώρισαν. Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας από την "πράσινη" ΚΑΕ.
Tέσσερα χρόνια. Τόσο διήρκεσε το τέταρτο πέρασμα του Αντώνη Φώτση από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας με τον 36χρονο φόργουορντ, ο οποίος έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ο "Μπάτμαν" πήγε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό το 1997, όταν ήταν ακόμα 16 ετών. Έπαιξε στους "πράσινους" μέχρι το 2001 και μετά το σύντομο πέρασμα του από το ΝΒΑ επέστρεψε τη σεζόν 2002-03. Ο Φώτσης έπαιξε ακόμα στον Παναθηναϊκό την τριετία 2008-11 και γύρισε το 2013, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Συνολικά έχει φορέσει τα πράσινα 12 σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Φώτση, τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης συνέδεσε το όνομά του με αναρίθμητες σπουδαίες στιγμές με την πράσινη φανέλα και κατέκτησε φορώντας τη20 τίτλους, γι’ αυτό και θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της οικογένειάς του Παναθηναϊκού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου