Τελευταία Νέα

3/7/17

ΚΑΕ Παναθηναϊκός : Στους Phoenix Suns ο Μάικ Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς βρήκε αυτό που τόσο ήθελε: ένα εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ! Ο 27χρονος γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τους Phoenix Suns και θα συνεχίσει την καριέρα του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.
H αναμονή έλαβε τέλος για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα κάνει εν τέλει το μεγάλο άλμα για το ΝΒΑ. Ο 27χρονος γκαρντ βρήκε πλήρως εγγυημένο συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, από τους Phoenix Suns, οι οποίοι αποτελούσαν ούτως ή άλλως την ιδανική επιλογή για εκείνον το φετινό καλοκαίρι.
Λίγες ώρες νωρίτερα, οι "Ήλιοι" ενημέρωσαν πως άφησαν ελεύθερο τον Λεάντρο Μπαρμπόσα, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο χώρο στην περιφέρειά τους. Μία κίνηση που αποδείχθηκε οιωνός για εξελίξεις, με τη διοίκηση του συλλόγου να κινείται αμέσως για να καλύψει το κενό. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μία κίνηση που φαίνεται πως έγινε υπό την κατεύθυνση της επίτευξης συμφωνίας με την πλευρά του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος θα εισπράξει το ποσό των 815.615 δολαρίων για τον επόμενο χρόνο, ήτοι το μίνιμουμ ποσό που έχει τη δυνατότητα να πάρει.
Πριν από δύο χρόνια, το καλοκαίρι του 2015, ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ είχε φορέσει τη φανέλα των Phoenix Suns στο Summer League του Las Vegas, έχοντας 12.6 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 25.3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Οι εμφανίσεις του εκείνη την εποχή δεν φάνηκαν ικανές για να τον στείλουν απευθείας στο ΝΒΑ, μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν όμως στην EuroLeague με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα και του Παναθηναϊκού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει το άλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου