Τελευταία Νέα

12/8/17

Άρης - Παναιτωλικός 1-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Άρη σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Βέροια με 2-1 με την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει τη νίκη και τους "κιτρινόμαυρους" να δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο.
Nικηφόρο ήταν το φιλικό τεστ που έδωσε ο Παναιτωλικός το Σάββατο το απόγευμα στη Βέροια επικρατώντας με 2-1 του Άρη με τους "κιτρινόμαυρους" να δείχνουν καλό πρόσωπο αντιμετωπίζοντας μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Ο Άρης μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ 16' με ωραίο γυριστό σουτ του Σόουζα έπειτα από κόρνερ του Στεφάνοβιτς. Δυο λεπτά αργότερα μάλιστα θα μπορούσε να κάνει δυο τα τέρματα του αλλά ο Πασσάς δεν μπόρεσε να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι.
Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Οι παίκτες του Αγρινίου κέρδισαν πέναλτι στο 33' και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μάρκος Πάουλο για το σκορ 1-1.
Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έπαιξε καλύτερα ανεβάζοντας την απόδοση του. Αρχικά στο 63' ο Κλέσιο έκανε το σουτ για να διώξει ο Καντιμοίρης ενώ ο Άρης απίλησε στο 70' με τον Μπαργκάν και τον Κυριακίδη να λέει "όχι".

Ο Παναιτωλικός απείλησε και στο 82' με τον γκολκίπερ του Άρη με διπλή επέμβαση να κρατάει ισόπαλο το αποτέλεσμα. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στο 87' με τον Κλέσιο να νικάει τον Καντιμοίρη για το 2-1 μετά από όμορφη ατομική ενέργεια.
 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Άρης (Α' μέρος): Αναγνωστόπουλος, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Νίκιτς, Παυλίδης, Στεφάνοβιτς, Κάσσος, Πασσάς, Διαμαντόπουλος.
Άρης (Β' μέρος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν, Λώττας, Νέτο, Καπνίδης, Κλιγγόπουλος, Ντούνης. Έπαιξε και ο Ντάγκρας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (76’ Μαρινάκης), Ρότσα (76’ Τσοκάνης), Πάουλο, Λόπες (58’ Μπεχαράνο), Μάζουρεκ, Ντίας (58’ Ρόσα), Κλέσιο, Μοράρ (71’ Μαρκόβσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου