Τελευταία Νέα

12/8/17

Ατρόμητος - Πανιώνιος 2-6 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Πανιώνιος συνέτριψε με 6-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε φιλικό με τους "κυανόλευκους" να δέχονται μέσα σε μια εβδομάδα για δεύτερη φορά έξι γκολ σε φιλική αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα αλλαγές.
Πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο Πανιώνιος στο τελευταίο του φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο νικώντας με 6-2 την ομάδα του Περιστερίου που προβλημάτισε και πάλι.
Οι "κυανόλευκοι" δέχτηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα έξι γκολ σε φιλικό και υπάρχει προβληματισμός για τον Νταμίρ Κάναντι και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να υπάρξουν άμεσα αλλαγές στην τεχνική ηγεσία.
Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και ήταν ανώτεροι του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος όταν και κυριάρχησαν με την ομάδα του Περιστερίου να δείχνει κάποια θετικά στοιχεία μόνος στο πρώτο 45λεπτο.
O αγώνας:
Ο Ατρόμητος, μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε χωρίς αποτέλεσμα στο 7' με τον Ντάουντα αλλά ο Κότνικ απέκρουσε. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος είχε ευκαιρία για γκολ στο 14' όταν ο Μασούντ εκτέλεσε το φάουλ το οποίο έφυγε λίγο έξω.
Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 16' όταν ο Ούμπιδες έκανε τη σέντρα βρήκε τον Ντάουντα ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε 1-0. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 35' όταν ο Μασούρας βρήκε όμορφα τον Μασούντ που κοντρόλαρε και πλάσαρε για το 1-1.
Το δεύτερο μέρος αποτέλεσε μονόλογο για τον Πανιώνιο με τους παίκτες του Ατρόμητου να μένουν στα αποδυτήρια. Στο 48' ο Σαραμαντάς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς τον Ντουρμισάι που με προβολή έκανε το 2-1. Στο 59' ο Μασούντ βρήκε τον Λάμπρου και ο νεαρός επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1. Στο 69΄σε μια ανάλογη φάση ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη του Γιαννούλη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-4.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Ταπόκο πήδηξε ψηλότερα και πήρε την κεφαλιά για το 5-1.  Μάλιστα στο 84' ο Πινιώτης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 6-1. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 93' με τον Μενσά μετά από σέντρα του Βασιλείου και να γίνει έτσι το 6-2.
Συνθέσεις:
Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Ούμπιδες (65' Βασιλείου), Καρασαλίδης, Ντάουντα (66' Μενσά), Μανούσος (67' Λαζαριδης), Κυριακίδης, Ντιγκινί (65' Πλατέλλας), Μάντσον (39' Νάτσος), Γιαννούλης (82' Στρούγγης), Ζησόπουλος.
Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μπαντής), Μπανανά (64' Κάργας), Χατζισαφί (55' Λάμπρου), Γκιοατά (73' Σπυρόπουλο), Βλάχος (46' Παπαγεωργίου), Κόρμπος (73' Γλυνός), Μασούντ (73' Οικονομίδης), Σαββίδης (64' Ταπόκο), Μασούρας (69' Βουκελάτος), Σαραμαντάς, Ντουρμισάι (73' Πινιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου