Τελευταία Νέα

8/8/17

Στη Σάμσουνσπορ ο Γιώργος Σαμαράς και ο ΜιχάληςΣηφάκης!

Γιώργος Σαμαράς και Μιχάλης Σηφάκης υπέγραψαν στη Σάμσουνσπορ για ένα χρόνο, με οψιόν ανανέωσης. Παρουσιάστηκαν στην ομάδα της Σαμψούντας οι άλλοτε διεθνείς ποδοσφαιριστές. 
H Σάμσουνσπορ είναι και επισήμως η νέα ομάδα στην καριέρα των Γιώργου Σαμαρά και Μιχάλη Σηφάκη. Ο 32χρονος επιθετικός και ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέγραψαν την Τρίτη (8/8) τα νέα τους συμβόλαια (1+1). Αφού πέρασαν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, έβαλαν την υπογραφή τους στον σύλλογο της Σαμψούντας.
Μαζί με τους δύο άλλοτε διεθνείς παρουσιάστηκαν άλλα δύο αποκτήματα της Σάμσουνσπορ, ο Τυνήσιος Μοχάμεντ Λαρμπί και ο Ιβοριανός Νταβί Ανγκάν
Ο Σηφάκης είναι γεννημένος στις 09/09/1984 και την τελευταία διετία ήταν στην Κόρτραϊκ (Βέλγιο). Παλαιότερα έχει παίξει σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη, Σαρλερουά, Ατρόμητο και Λεβαδειακό. Με την Εθνική Ελλάδας έχει χριστεί 15 φορές διεθνής.
Ο Σαμαράς είναι γεννημένος στις 21/2/1985 και το περασμένο εξάμηνο ήταν στη Ρεάλ Σαραγόσα. Είχε προηγηθεί για 1,5 χρόνο η Ράγιο Οκλαχόμα των ΗΠΑ, ενώ παλαιότερα πέρασε από Χέρενφεϊν,Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ και Αλ Χιλάλ. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αγωνιστεί 81 φορές και έχει σημειώσει 9 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου