Τελευταία Νέα

11/8/17

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τέλος ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς!

Νέος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι και επισήμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς απολύθηκε πριν καν κοουτσάρει σε επίσημο παιχνίδι τον Δικέφαλο του Βορρά.
Στις 16 Ιουνίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς. Την Παρασκευή (11/8) ο Δικέφαλος του Βορρά εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι "ο Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση". Παρελθόν 57 μέρες μετά.
Στην ίδια ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι αυτός που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία αντί του Σέρβου που απολύθηκε, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια δούλευε στην Ξάνθη. Όσο καιρό καθοδήγησε τους Θρακιώτες ο 48χρονος Ρουμάνος, είχε απολογισμό 36 νίκες, 36 ισοπαλίες και 34 ήττες. Η σπουδαιότερη επιτυχία του ότι οδήγησε την Ξάνθη στον τελικό του Κυπέλλου τον Μάιο του 2015.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα.
Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου