Τελευταία Νέα

31/8/17

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Κωστά Αρτυματά!

Η Κέρκυρα επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Κωστάκη Αρτυματά. Δανεικός για ένα χρόνο από τον ΑΠΟΕΛ ο 24χρονος μεσοαμυντικός.
Στο δυναμικό της Κέρκυρας ανήκει και τυπικά ο Κωστάκης Αρτυματάς. Ο 24χρονος Κύπριος μεσοαμυντικός υπέγραψε στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων και θα την ενισχύσει σε αυτή την αγωνιστική περίοδο.
Είναι γεννημένος στις 15/04/1993, παίζει κυρίως ως ανασταλτικός μέσος, αλλά μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο των μετόπισθεν και δεξιά στην άμυνα. Στην Κέρκυρα πάντως τον θέλουν για στόπερ, όπου άλλωστε υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης.
Ο Αρτυματάς, που είναι ενσωματωμένος στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας, παίζει από το 2013 στον ΑΠΟΕΛ, ενώ το 2012-2013 ήταν στο Παραλίμνι. Η καλύτερη χρονιά της καριέρας του ήταν το 2015-2016, όταν επί Κετσπάγια η ομάδα έπαιζε με τρεις στη μεσαία γραμμή.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωστάκη Αρτυματά υπο μορφή δανεισμού απο τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Ο 24χρονος Κύπριος διεθνής μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για έναν χρόνο.
Η Διοίκηση της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την συμβολή τους στην επίτευξη αυτού του δανεισμού. Ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου