Τελευταία Νέα

31/8/17

Κέρκυρα : Ανακοίνωσε τον Αλέκο Βοσνιάδη!

Η Κέρκυρα επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Μακεδόνας τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.
H επιστροφή του Αλέκου Βοσνιάδη στην Κέρκυρα επισημοποιήθηκε. Ο 56χρονος προπονητής, που έχει ήδη πιάσει δουλειά στους Φαίακες, ανακοινώθηκε από την επτανησιακή ΠΑΕ, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βοσνιάδης αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αποχώρησε μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο. Άλλη ομάδα που έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή είναι ο ΠΑΟΚ, που έδιωξε τον Στανόγεβιτς και προσέλαβε τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Βοσνιάδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (20.30). To 2015-2016 είχε ανεβάσει την Κέρκυρα στη Super League, μετρώντας 16 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 22 αγώνες. Στην πρώτη κατηγορία έχει εργαστεί και σε Απόλλωνα Σμύρνης - Βέροια.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας για τα επόμενα δύο χρόνια απο τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του Ηλία Παπαθανασίου και Αθανάσιο Χατζηαθανασίου.
O γεννηθείς το 1961 Αλέκος Βοσνιάδης είχε αναλάβει και στο παρελθόν τα ηνία της ομάδας μας, όπου κατα τη διάρκεια της θητείας του την οδήγησε στην άνοδο της στη Superleague. Στο τεχνικό τιμ παραμένουν ως έχουν οι Χρήστος Βασαλος,  Κων/νος Παρούσης και Δημήτρης Φραγκούλης. Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου