Τελευταία Νέα

5/7/18

Στη Νάπολι ο Ορέστης Καρνέζης!

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα αγωνιστεί στους "παρτενοπέι" του Κάρλο Αντσελότι. Για τρία χρόνια υπέγραψε ο 33χρονος γκολκίπερ.
H μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη στη Νάπολι είναι γεγονός! Οι "παρτενοπέι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς γκολκίπερ, ο οποίος σε ηλικία 33 ετών θα συνεχίσει την καριέρα του στην καλύτερη ομάδα της καριέρας του.
Ο Κερκυραίος κίπερ πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις την Πέμπτη (5/7) και ακολούθως έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο ακόμα.
Ύστερα από απουσία ενός έτους, σεζόν κατά την οποία αγωνίστηκε στην Premier League με τη Γουότφορντ, ο Καρνέζης επιστρέφει σε ένα πρωτάθλημα που το γνωρίζει πολύ καλά.
Από το 2013 ανήκε στην Ουντινέζε και αν εξαιρεθεί η σεζόν 2013-2014 (δανεικός στη Γρανάδα, 6 συμμετοχές στην Primera Division) και η περσινή (15 συμμετοχές με τη Γουότφορντ στην Αγγλία), πέρασε τρεις αγωνιστικές περιόδους ως ο βασικός πορτιέρε της ομάδας του Ούντινε (108 συμμετοχές στη Serie A).

Ο Καρνέζης, που έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε τρία μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αποκτήθηκε από τη Νάπολι "πακέτο" με τον νεαρό Άλεξ Μερέτ. Στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας (49 συμμετοχές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου