Τελευταία Νέα

25/7/18

Ήφαιστος Λήμνου : Ανακοίνωσε τον Ταϊρόν Μπρέιζελτον!

Ο Ταϊρόν Μπρέιζελτον θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στον Ήφαιστο. Ο σύλλογος της Λήμνου ανακοίνωσε την προσθήκη του 32χρονου Αμερικανού γκαρντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.
Aπό τη Νέα Σμύρνη στη Λήμνο... ο Τάιρον Μπρέιζελτον συμφώνησε με τον Ήφαιστο και ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Λήμνου. Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ είχε παίξει την περασμένη χρονιά στον Πανιώνιο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στη Νέα Σμύρνη.
Στα 10 παιχνίδια που έπαιξε με τους "κυανέρυθρους" στη Basket League τη σεζόν 2017-18, ο Αμερικανός γκαρντ είχε 13,2 πόντους, 3,0 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, παίζοντας κάτι παραπάνω από 29 λεπτά. Ο Μπρέιζελτον είχε ακόμα 37% στα δίποντα, 26,3% στα τρίποντα και 87,5% στις βολές και θα αποτελέσει τον τρίτο ξένο του Ήφαιστου μετά τους Τόντρικ Γκότσερ και Σον Έβανς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ήφαιστου:
"Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό παίκτη, Tyrone Brazelton. O 32χρονος παίκτης με ύψος 1.83 γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών και αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας.
Ο Αμερικανός γκαρντ έχει εννιά χρόνια ευρωπαϊκή εμπειρία. Τα τελευταία έξι χρόνια με γεμάτες χρονιές σε Λιθουανία (Neptunas, Nevezis), Γαλλία (Le Havre, Gravelines), Πολωνία (Rosa Radom) και πέρσι αρχικά έπαιξε στην Α2 Τουρκίας (Istanbulspor) όπου είχε μ.ο 19.0 πόντους και 6.0 ασίστ για να ολοκληρώσει τη σεζόν στον Πανιώνιο όπου είχε μ.ο.13.0 πόντους και 4.8 ασίστ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου