Τελευταία Νέα

3/7/18

ΑΕΛ : Aνακοίνωσε τους Σπύρο Γρομητσάρη και Σουάντ Σαΐντι!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (3/7) την απόκτηση των Χρήστου Γρομητσάρη και Σουάντ Σαΐντι. Διαβάστε για τον 27χρονο στόπερ και τον 23χρονο Κοσοβάρο επιτελικό μέσο.
Στην απόκτηση των Σπύρου Γρομητσάρη (φωτ.) και Σουάντ Σαΐντι προχώρησε η ΑΕΛ. Ο πρώτος είναι 27χρονος στόπερ, ο οποίος τα τελευταία 2,5 χρόνια έπαιζε στην Κέρκυρα. Πέρυσι έπαιξε σε 28 ματς στη Super League. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Απόλλωνα Σμύρνης, Βύζαντα Μεγάρων, Ατρόμητο, Ιωνικό, Φωστήρα και Εργοτέλη.
Ο Σαΐτι είναι γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1995, έχει ύψος 1.79 και έχει χριστεί 1 φορά διεθνής με την Εθνική Κοσόβου. Είναι επιτελικός μέσος, μέχρι πρότινος έπαιζε στην Skënderbeu (Αλβανία), ενώ έχει περάσει από Rabotnicki (ΠΓΔΜ) και Hajvalia (Κόσοβο).

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Γρομητσάρη:


"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 27χρονο στόπερ Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Κέρκυρας και την προηγούμενη σεζόν είχε 28 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Το κύριο χαρακτηριστικό του Χρήστου Γρομητσάρη είναι η πολύ μεγάλη ταχύτητα και το εξαιρετικό άλμα. Ο Γρομητσάρης είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών και εκτός από την εξαιρετική αγωνιστική συμπεριφορά του, είναι ένας και ένας εξαίρετος χαρακτήρας".

Η ανακοίνωση για τον Σουάντ Σαΐντι:


"Η ΠΑΕ ΑΕΛ απέκτησε για 3 χρόνια τον εν ενεργεία διεθνή επιτελικό μέσο της Εθνικής Κοσσόβου Suad Sahiti. O Sahiti είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,79 και τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα και η εξαιρετική τεχνική του.
Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Αλβανίας με την Σκεντερμπέου, στην οποία μέχρι χθες ήταν αναντικατάστατο μέλος σε πρωτάθλημα και κύπελλο και είχε και 8 συμμετοχές στα προκριματικά και τους ομίλους του Europa League, στο οποίο η Σκεντερμπέου την προηγούμενη σεζόν διακρίθηκε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου