Τελευταία Νέα

7/7/18

Λαμία : Ανακοίνωσε τον Χερόνιμο Μπαράλες!

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι επίσημα παίκτης της Λαμίας, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού σέντερ φορ για έναν χρόνο!
Ο 31χρονος (28/1/87) επιθετικός βρέθηκε στη φθιωτική πόλη την Παρασκευή (6/7), για τις τελικές συζητήσεις με τους «κυανόλευκους» και τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όπερ και εγένετο.
Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου (7/7) ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή, με τον «Μόμο» να επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια και την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης!
Ο Μπαράλες θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της Λαμίας τη Δευτέρα (9/7) για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει ως τις 21 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Εκεί θα μπει άμεσα σε αγωνιστικό ρυθμό, μιας και τελευταία του συμμετοχή με τη Χιμνάσια Ντε Λα Πλάτα καταγράφεται στις 31 Μαρτίου, όταν αγωνίστηκε ως αλλαγή για 21' απέναντι στους Αρχεντίνος Τζούνιορς. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 31χρονο (28/01/1987) επιθετικό Χερόνιμο Μπαράλες.
Ο Αργεντινός επιθετικός πέρυσι αγωνιζόταν στη Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Superleague με τον Αστέρα Τρίπολης (17 γκολ) το 2014-15.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου