Τελευταία Νέα

10/7/18

Στη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ! Τετραετές συμβόλαιο για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.
To deal του καλοκαιριού είναι γεγονός! Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαβε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους "μπιανκονέρι", το οποίο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 30.000.000 ευρώ ετησίως.
"Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωστοποιεί ότι, σύμφωνα με την επιθυμία και το αίτημα που εκφράστηκε από τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, συμφώνησε στη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.
Σήμερα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για έναν ποδοσφαιριστή που απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και ο οποίος σημάδεψε μία από τις πιο σπουδαίες εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Πέρα από τους τίτλους που κατακτήθηκαν, τα τρόπαια που συλλέχθηκαν και τους θριάμβους που επετεύχθησαν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα εννέα χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντοτε υπόδειγμα αφοσίωσης, δουλειάς, ευθύνης, ταλέντου και βελτίωσης.
Εξελίχθηκε σε πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά, πήρε 16 τίτλους, μεταξύ των οποίων 4 Champions League, 3 εκ των οποίων διαδοχικά και 4 στις τελευταίες 5 σεζόν. Σε ατομικό επίπεδο, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε 4 "Χρυσές Μπάλες", 2 βραβεία "The Best" και 3 "Χρυσά Παπούτσια", μεταξύ πολλών άλλων βραβείων.
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι πάντα ένα από τα σπουδαία σύμβολά της και μία μοναδική αναφορά για τις επόμενες γενιές.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα το σπίτι σου", αναφέρει η ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της Ρεάλ:
Λίγο αργότερα, ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση απ' την πλευρά της Γιουβέντους:

O Ρονάλντο πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ το καλοκαίρι του 2009 και την εννιαετία που φόρεσε τη φανέλα των "μερένγκες" σημείωσε 450 γκολ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ) και μοίρασε 131 ασίστ σε 438 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Παράλληλα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Copa del Rey, δύο Supercopa de España, τέσσερα Champions League, δύο UEFA Super Cup και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου