Τελευταία Νέα

3/7/18

Ολυμπιακός : Στην Chongqing Lifan ο Σεμπά!

H κινεζική Chongqing Lifan, στην οποία είναι προπονητής ο Πάουλο Μπέντο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπά από τον Ολυμπιακό.
Παίκτης της Chongqing Lifan είναι με κάθε επισημότητα ο Σεμπά. Η κινεζική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αποχωρεί ύστερα από μία τριετία απ' τον Ολυμπιακό προκειμένου να ξανασμίξει με τον Πάουλο Μπέντο.
Στα τρία χρόνια που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα, ο 26χρονος εξτρέμ σημείωσε 11 γκολ και μοίρασε 19 ασίστ σε 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Ωστόσο, την εφετινή σεζόν δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η Chongqing Lifan αγωνίζεται στην Chinese Super League και την περυσινή σεζόν τερμάτισε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ, τα οποία είναι 1.200.000 περισσότερα σε σχέση με τα χρήματα που δαπάνησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2015 για την απόκτησή του από την Εστορίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου