Τελευταία Νέα

22/7/18

KAE AEK : Ανανέωσε ο Βινς Χάντερ!

Ο Βινς Χάντερ θα παραμείνει κάτοικος Ελλάδας και τη νέα σεζόν, καθώς η συνεργασία του με την ΑΕΚ ανανεώθηκε.
O Βινς Χάντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ, καθώς - όπως ανακοίνωσε η Ένωση - οι δύο πλευρές ανανέωσαν  την συνεργασία τους ως το 2019.
Η Ένωση έπειτα από εισήγηση του Λούκα Μπάνκι κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος με την σειρά έδειξε κι αυτός σημάδια παραμονής. Ο Βινς Χάντερ τελικά απάντησε θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ και θα αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν, ενώ η Ένωση το βράδυ της Κυριακής (22/7)  επισημοποίησε την συμφωνία της μαζί του.
Ο Βινς Χάντερ μεσούσης της σεζόν 2017-18 αντικατέστησε τον Τσινεμελού Ελόνου στο ρόστερ της ΑΕΚ και είχε μέσο όρο 9 πόντους και 2.8 ριμπάουντ στην Basket League Και 8,9 πόντους και 4,4 ριμπάουντ στο Basketball Champions League.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:
"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Βινς Χάντερ (23 χρ., 2μ.03) υπέγραψε σήμερα (22/07) την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2019, ήτοι για ακόμη ένα χρόνο.
Ο Αμερικανός σέντερ, εκ των πρωταγωνιστών της λαμπρής πορείας της Ομάδας μας κατά την περίοδο, που τελείωσε, συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος, με στόχο ξανά τις υψηλές πτήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου