Τελευταία Νέα

4/8/18

Βίλεμ - Άρης 0-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Νικηφόρο ήταν και το τέταρτο εκτός των συνόρων φιλικό του Άρη. Μετά τις Μπέερσοτ, Ντε Γκράαφσαπ και Ντεν Χάαχ, οι "κίτρινοι" επικράτησαν (1-0) και της Βίλεμ. Σκόρερ ο Ματέο Γκαρθία.
O Άρης ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο και το τέταρτο φιλικό που έδωσε κατά την παρουσία του σε Βέλγιο και Ολλανδία. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 1-0 τη Βίλεμ στο "Koning Willem Stadion". Το γκολ σημείωσε στο 89' ο Ματέο Γκαρθία.
Ο Ντιγκινί έδωσε στον Ναζλίδη, αυτός σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας της Βίλεμ έδιωξε και ο Αργεντινός με πλασέ στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πάκο Ερέρα παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο. Αμυντικός χαφ ο Ιντζόγλου, στην κορυφή του ρόμβου ο Παυλίδης, με Ματίγια και Μενέντεθ δεξιά και αριστερά. Στην κορυφή έπαιξαν οι Μιλούνοβιτς και Διαμαντόπουλος.
Αξιοσημείωτο ότι ο Άρης νίκησε σε όλα τα φιλικά που έδωσε. Το πρώτο με την Μπέερσοτ στο Ολυμπιακό Στάδιο Αμβέρσας ολοκληρώθηκε στο 0-0, αλλά στα πέναλτι οι "κίτρινοι" νίκησαν 4-1. Στο δεύτερο επικράτησαν 1-0 της Ντε Γκράαφσαπ και στο τρίτο 2-0 της Ντεν Χάαχ.
Μάλιστα, σε κανένα από αυτά δεν δέχτηκε γκολ! Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό με την ΑΕΛ την Πέμπτη (9/8) στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Βίλεμ (Άντριε Κόστερ): Βέλενρουθερ (46’ Παλάσιος), Λιούις, Χέερκενς, Λίεφτινγκ (46’ Γουντ), Σολ, Κρουξ, Κρόλεϊ, Ντάρκενλουϊ, Σαντικί (78’ Ουρμπάνσκι), ΜακΓκάρι (46’ Ακαϊνάκ), Λόυερς (46’ Βελικόνια).
Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (46’ Τζανακάκης), Σόουζα, Βέλεθ (66’ Δεληζήσης), Βαλεριάνος (59’ Γκαρθία), Ιντζόγλου (75’ Σταμπουλίδης), Ματίγια (46’ Κολάσο), Μενέντεθ, Παυλίδης (59’ Μπάσα), Μιλούνοβιτς (59’ Ντιγκινί), Διαμαντόπουλος (59’ Ναζλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου