Τελευταία Νέα

5/8/18

Ομόνοια - Παναθηναϊκός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι πλήρωσε την έλλειψη ενός επιθετικού που θα είναι το σημείο αναφοράς του στην επίθεση αλλά και τα εύκολα λάθη στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ομόνοια.
Tην ήττα σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι γνώρισε ο Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά από την Ομόνοια με 1-0 με τους πράσινους να παρουσιάζουν τα ίδια προβλήματα με τα προηγούμενα φιλικά που έδωσαν στην Ολλανδία.
Συγκεκριμένα ήταν φανερή η έλλειψη ενός επιθετικού περιοχής ο οποίος θα αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Παναθηναϊκού και θα δώσει εύκολα γκολ στο τριφύλλι αλλά και βοήθειες γενικότερα στην επίθεση.
Επίσης οι πράσινοι σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έκαναν λάθη στην άμυνα και κυρίως στις μεταβιβάσεις τους αλλά και σε κάποιες παράλληλες μπαλιές που επιχείρησαν ενώ και πάλι σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν το κάτι παραπάνω.
Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό ήταν η πίεση που έβγαλε σε ένα ακόμη παιχνίδι και η χρησιμοποίηση του Κουρμπέλη ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο μέρος αρχικά ως κεντρικό χαφ και εν συνεχεία ως στόπερ αλλά και το γεγονός πως στο τελευταίο δεκάλεπτο είχε τρεις καλές στιγμές για να φέρει το ματς στα ίσια.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς με τον Κότσαρη στην εστία. Στην τριάδα της άμυνας ήταν οι Γιόχανσον, Θεοχάρης (αντί του Κολοβέτσιου) και Οικονόμου. Δεξί μπακ χαφ έπαιξε ο Κουλιμπαλί και αριστερό ο Χατζηθεοδωρίδης.
Το δίδυμο των αμυντικών ήταν οι Στάικος, Κάτσε ενώ στις δυο θέσεις πίσω από τον φορ έπαιξαν οι Χατζηγιοβάννης και Δώνης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Δώνης.
Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση στο πρώτο μέρος και απείλησε αρχικά στο 13' με τον Ντάρμπισιρ ο οποίος κατέβασε τη μπάλα και με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Στο 18' και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία με τον Κότσαρη να απομακρύνει.
Στο ίδιο λεπτό όμως η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Ντάρμπισιρ. Σε σέντρα από τα αριστερά η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν απομάκρυνε και ο Άγγλος φορ από κοντά νίκησε τον γκολκίπερ του τριφυλλιού.
Οι Κύπριοι απείλησαν και πάλι στο 34' με τον Λόπες να βγαίνει στα αριστερά και τον Κότσαρη να διώχνει σωτήρια με το πόδι του ενώ εν συνεχεία απομάκρυνε σε κόρνερ και τη σέντρα σουτ του Ζίβετς.

ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναθηναϊκός έκανε τρεις αλλαγές με τους Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σέχου να μπαίνουν στο παιχνίδι αντί των Στάικου, Χατζηγιοβάνη και Ρεγκάκου. Το τριφύλλι έδειξε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο αλλά και πάλι έμενε μακριά από την αντίπαλη περιοχή.
Η πρώτη καλή στιγμή όμως άνηκε και πάλι στην Ομόνοια. Ο Χριστοφή βγήκε στην επίθεση έδωσε στον Ραμίρες ο οποίος έκανε το σουτ έξω από την εστία του Κότσαρη.
Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του και να απειλεί μόνο στο τελευταίο τέταρτο. Εκεί όπου δημιούργησε τέσσερις ευκαιρίες και θα μπορούσε να ισοφάριση.
Αρχικά στο 77' ο Μπουζούκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Ενώ στο 82' το σουτ του Κουρμπέλη που έκλεψε τη μπάλα και βγήκε στην επίθεση έφυγε πάνω από την εστία.

ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.


Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στο 84' όταν ο Σέχου πίεσε τον Βύντρα αυτός έχασε την μπάλα με τον Μπουζούκη να τη δίνει στον Εμμανουηλίδη που μπήκε στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
Δυο λεπτά αργότερα και πάλι το απείλησε όταν ο Μπουζούκης βρήκε τον Εμμανουηλίδη αυτός πέρασε τον Λόπες από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή έκανε και το γύρισμα αλλά ο Πίσπας ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα έξω.
Στις καθυστερήσεις και πάλι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του Μαυρομάτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουζούκη έφυγε άουτ.
Συνθέσεις:
Ομόνοια (Ολίβα): Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες (68' Αντόνια), Μόντες, Χιστοφή, Ζίβετς (58' Λόε), Ντάρμπισιρ (43' Ραμίρες).
Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον (66' Μαυρομάτης), Θεοχάρης, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε (66' Τζανδάρης), Στάικος (46' Κουρμπέλης), Δώνης (70' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46' Σέχου).
Γκολ: 18' Ντάρμπισιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου