Τελευταία Νέα

12/8/18

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Η ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στην Λάρισα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο για 65' λεπτά σε αντίθεση με τους πράσινους που έδειξαν ότι θέλουν ακόμα αρκετή δουλειά.
H ΑΕΛ ήταν η νικήτρια στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επικρατώντας με 1-0 με το γκολ του Πίτι από το 6' και μάλιστα ήταν αυτή που δικαιούταν να πάρει τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι για 65' λεπτά, είχαν καλές στιγμές καθώς εκτός του γκολ είχαν και ένα δοκάρι και εν γένει απείλησαν περισσότερο απ' ότι ο Παναθηναϊκός.
Από την άλλη το τριφύλλι έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο. Ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, φλύαροι και με αδυναμίες στην άμυνα κάτι που φάνηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για την ΑΕΛ καθώς μόλις στο 6' πήρε προβάδισμα στο σκορ. Οι παίκτες της ΑΕΛ άλλαξαν εύκολα την μπάλα με τον Πίτι να παίζει το ένα-δυο με τον Κούνιτς ο οποίος με τακουνάκι βρήκε ξανά τον Πίτι που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Διούδη για το 1-0.
Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 24' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη που βρήκε στο τείχος και έφυγε λίγο έξω. Στο 42' το σουτ του Δώνη μπλόκαρε εύκολα ο Κρίστινσον.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πράσινοι απείλησαν στο 50' όταν ο Μουνιέ από τα αριστερά γύρισε την μπάλα και ο Γιόχανσον έκανε το σουτ αρκετά άστοχο.
Στο 54' η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει το 2-0 όταν σε εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά ο Νούνιτς πήρε την κεφαλιά ο Διούδης σωτήρια απομάκρυνε και εν συνεχεία ο Νούνιτς και πάλι από κοντά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 62' ο Δώνης έκανε αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση και άλλαξε τα πρόσωπα στην διάταξη του παίζοντας με τον Δώνη ως σέντερ φορ. Κάτι που τον έκανε πιο απειλητικό. Μάλιστα στο 68' ο Κουλιμπαλί από τα δεξιά θα μπορούσε με σουτ να νικήσει τον Γκέκα αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
Στο 80' ο Παναθηναϊκός σκόραρε μετά από πάσα του Κουλιμπαλί στον Ρεγκάκο αλλά ο νεαρός επιθετικός ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από την άμυνα της ΑΕΛ.
Συνθέσεις:
ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον (57' Γκέκας), Σαΐτι (81' Μάρκος), Γρομιτσάρης, Μόρας (39' Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν (90' Χαλάτσης), Μιλοσάβλιεφ (79' Μπάλας), Μπασέμ (57' Φριουί), Κούνιτς (46' Νούνιτς), Πίτι (57' Καρανίκας), Ντέλετιτς (81' Πινακάς).
Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (62' Κουλιμπαλί), Πούγγουρας (62' Θεοχάρης), Κουρμπέλης (83' Κουντουριώτης), Μαυρομάτης (62' Οικονόμου), Χατζηθεοδωρίδης (62' Ινσούα), Κάτσε (62' Τζανδάρης), Δώνης (77' Πίσπας), Μουνιέ (62' Κολοβέτσιος), Μπουζούκης (77' Ρεγκάκος), Εμμανουηλίδης (62' Χατζηγιοβάνης).
Γκολ: 6' Πίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου