Τελευταία Νέα

11/8/18

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 1-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

                                    
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι Αστέρας και Ατρόμητος στο φιλικό που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο, πέτυχαν ένα γκολ και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο δεύτερο και με την σειρά τους θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μια αρχή που ανήκε στους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Κάναντι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 3' να ανοίξουν το σκορ με τον Κουλούρη, ο οποίος μετά από σέντρα του Μανούσου έκανε με πλασέ το 0-1. Οι «κυανόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν καλή ευκαιρία στο 15' με τον Παπαδόπουλο να σταματάει τον Ενσικουλού, ενώ στο 29' ο Κουλούρης και πάλι αστόχησε από καλή θέση.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν, καθώς οι γηπεδούχοι που στο πρώτο δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα, ανέβασαν ρυθμό και άρχισαν να πιέζουν, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όμως να ήταν των φιλοξενούμενων οι οποίοι με τον Ρισβάνη είχαν δοκάρι στο 54'. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και στο 66' είχαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία με τον Κυριακόπουλο να κάνει το σουτ και τον Μέγιερι να διώχνει. Στο 75' ωστόσο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Τσιλιανίδη που με ένα φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χριστόπουλος, Μαρτίνειθ, Πασαλίδης, Τζίμας, Βαλιέντε, Σάλας, Ρόλε, Μπαστιάνος, Δουβίκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς, Μπελόκ, Γλέζος, Μιχελής, Τσιφτσής και Ρούνεϊ.
Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Μπουσούλαντζιτς, Βασιλακάκης, Μανούσος, Νασιμέντο, Κουλούρης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Γιαννούλης.
Αγωνίστηκαν και οι: Μούζακιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Γαρουφαλιάς, Ούμπιντες, Σόουζα και Λαζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου