Τελευταία Νέα

25/8/18

1η Aγωνιστική Super League : ΠΑΟΚ - Αστέρα Τρίπολης 1-0

Με ένα πέναλτι-φάντασμα από βουτιά του Πρίγιοβιτς ο κάκιστος ΠΑΟΚ βρήκε την λύση και νίκησε  με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και έκανε ποδαρικό με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.
Με ένα αστείο πέναλτι που κέρδισε ο Πρίγιοβιτς και το έκανε ο ίδιος γκολ, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο πέτσινο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-0). Ακόμα δεν ξεκίνησε η σεζόν και η ομάδα του Λουτσέσκου χρειάστηκε ένα πέναλτι ορισμός του "μαϊμού" για να κερδίσει τον Αστέρα που έψαξε την ισοφάριση και σίγουρα δικαιούταν το γκολ στο τέλος αφού έπαιξε μονότερμα τον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά. 

ΚΑΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 
O ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του ματς. Απείλησε πρώτος στο 8' με το μονοκόμματο σουτ του Ζαμπά αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε.
Ο Αστέρας με αντεπιθέσεις προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Έκλεψε μπάλες στο κέντρο, βγήκε μπροστά αλλά δεν κατάφερε κάτι εκτός από ένα σουτ του Τσιλιανίδη που μπλόκαρε ο Πασχαλάκης.
Ο Σάκχοφ με ωραία κεφαλιά στο 28' ανάγκασε τον Παπαδόπουλο σε μεγάλη επέμβαση κρατώντας το μηδέν στο α' μέρος.

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
Ίδια εικόνα στο β' μέρος. Ο ΠΑΟΚ πάντως βρήκε το γκολ με πέναλτι... μαϊμού καθώς ο Πρίγιοβιτς βγήκε σε τετ-α-τετ αλλά επιδίωξε την επαφή με τον Παπαδόπουλο, στο 57' και ο Κουτσιάυτης έδειξε πάρα πολύ εύκολα το πέναλτι.Ο ίδιος παίκτης το μετέτρεψε σε γκολ. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ.

Ο Αστέρας στα υπόλοιπα λεπτά μπροστά σιγά-σιγά. Και κυριάρχισε στο γήπεδο.
Με τους Κυριακόπουλο και Τριανταφυλλόπουλο (70' και 80') άγγιξε την ισοφάριση με μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.
Ο Αστέρας είχε.. κατασκηνώσει έξω από την περιοχή του Πασχαλάκη. Ο Μανιάς στο 85' έχασε τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει αφού τον νίκησε ο Πασχαλάκης ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.
Στοιχεία αγώνα:
Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Βοηθοί: Αθανάσιος Κολοσιώνης, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης
4ος διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Κάνιας (74' Βέρνμπλουμ), Ζαμπά (67' Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (82' Ακπόμ)
ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46' Κυριακόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Άνχελ Μαρτίνεθ, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Καλτσάς, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (88' Ρόλε), Μανιάς
Γκολ: 58' (πεν.) Πρίγιοβιτς
Κάρτες: 5' Τριανταφυλλόπουλος, 24' Χατσερίντι, 33' Κώτσιρας, 53' Κυριακόπουλος, 55' Ελ Καντουρί, 73' Βαλιέντε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου