Τελευταία Νέα

6/8/18

Ολυμπιακός : Ανακοίνωσε τον Μπίμπρας Νάτχο!

H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους "ερυθρολεύκους".
Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Μπίμπρας Νάτχο. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισραηλινού μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.
Λίγο μετά τις υπογραφές, ο Ισραηλινός μέσος μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και  εξέφρασε τη χαρά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου οι "ερυθρόλευκοι" να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
"Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μαζί επιτυχίες, να επιστρέψουμε στον δρόμο του πρωταθλητή. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό, για τους φιλάθλους, για το σύλλογο και ευελπιστώ ότι όλοι μαζί θα έχουμε μόνο επιτυχίες", δήλωσε χαρακτηριστικά.
             
Η ανακοίνωση:
Ο 30χρονος (γεννημένος στις 18 Φεβρουαρίου 1988), που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τον ρώσικο σύλλογο (44 συμμετοχές, 5 γκολ, 7 ασίστ) είναι αρχηγός στην εθνική Ισραήλ και το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 πέρασε από τον ΠΑΟΚ (20 συμμετοχές, 3 γκολ).
Ο Ισραηλινός αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, κυρίως στη θέση "8", έχοντας την ικανότητα να παίξει και πιο χαμηλά στον άξονα ή σε πιο προωθημένο ρόλο. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Χάποελ Τελ Αβίβ, από την οποία τον αγόρασε το 2010 η Ρουμπίν Καζάν.
Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα έχει παίξει 48 φορές και μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη Ρωσία το 2015-2016, κύπελλο Ρωσίας το 2011-2012 και Σούπερ Καπ Ρωσίας 2012-2013.
Από το 2014, όταν και άφησε τον ΠΑΟΚ πηγαίνοντας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κατέγραψε 142 συμμετοχές (9.995 λεπτά), με απολογισμό 28 γκολ και 24 ασίστ.
Δείτε βίντεο με τον Μπίμπρας Νάτχο:
              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου