Τελευταία Νέα

13/8/18

Λαμία : Ανακοίνωσε τον Άγγελο Πινιώτη!

Στην απόκτηση του Άγγελου Πινιώτη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, προχώρησε η Λαμία. Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Παίκτης της Λαμίας είναι και επισήμως ο Άγγελος Πινιώτης. Ο 22χρονος αμυντικός χαφ έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Πανιώνιο και υπέγραψε στην ομάδα της Φθιώτιδας συμβόλαιο διετούς διάρκειας.
Αν εξαιρεθεί ο εξάμηνος δανεισμός στην Καλλιθέα το 2016-2017, ο Πινιώτης ήταν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από το 2015. Τη σεζόν που πέρασε κατέγραψε 11 συμμετοχές, τις επτά στη Super League.
Η ανακοίνωση της Λαμίας: 
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (22/04/1996) Λαμιώτη μέσο, Άγγελο Μιχαήλ Πινιώτη που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανιωνίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας".
Αυτή για τη Λαμία ήταν η 11η μεταγραφή. Είχαν προηγηθεί οι Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Ντένις Επστάιν, Ελίνι Δημούτσος, Βασίλης Πλιάτσικας, Θανάσης Καραγκούνης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Χερόνιμο Μπαράλες, Ντάνιελ Αντέτζο, Μπόγιαν Σαράνοβ και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου