Τελευταία Νέα

29/8/18

Απόλλων Σμύρνης : Aνακοίνωσε τον Μαχμούντ Σικαμπάλα!

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση του διεθνή Αιγύπτιου, Μαχμούντ Σικαμπάλα, και τον παρουσίασε με ένα εντυπωσιακό βίντεο.
Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μαχμούντ Σικαμπάλα ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Ζάμαλεκ.
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστές που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν εδώ από την Δευτέρα αλλά ολοκλήρωσε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε το συμβόλαιο του.
Η παρουσίαση του έγινε μέσω ενός βίντεο που καλωσορίζει τον Σικαμπάλα και δείχνει βίντεο από τα εργομετρικά που πέρασε, την παρουσία του στα γραφεία του Απόλλωνα Σμύρνης και την ώρα των υπογραφών.
             
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή Μαχμούντ Αμπντέλ Ραζέκ Χασάν Φαντλαλάχ, γνωστού ως Σικαμπάλα. Γεννημένος στις 5 Μαρτίου 1986, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ζάμαλεκ, ΠΑΟΚ, Αλ Βασλ, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ισμαΐλι και Αλ Ραέντ. Αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ζάμαλεκ".
Ο Σικαμπάλα γεννήθηκε την 5η Μαρτίου του 1986 στο Ασουάν και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζάμαλεκ. Το 2005 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2006 επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Εκεί έμεινε μέχρι το 2013, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Αλ-Βασλ. Έπειτα, επέστρεψε στην Ευρώπη.
Στην Πορτογαλία, συγκεκριμένα, για τη Σπόρτινγκ. Στη Λισαβόνα έμεινε μέχρι το 2015 και ξανά επέστρεψε στη Ζάμαλεκ, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Ισμαΐλι και Αλ-Ραέντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου