Τελευταία Νέα

16/8/18

Προμηθέα Πάτρας : Δανεικός στον Χαρίλαος Τρικούπη ο Παναγιώτης Γκάτζιος!

Ο Χαρίλαος Τρικούπης ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Γκάτζιου από τον Προμηθέα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.
Ο Προμηθέας θέλει να προσέχει τόσο το παρόν όσο και το μέλλον του. Βλέποντας λοιπόν ότι με την φετινή σύσταση του ρόστερ δεν υπήρχαν διαθέσιμα λεπτά συμμετοχής για τον Παναγιώτη Γκάτζιο (18 χρονών, 2.04 μέτρα, φόργουορντ), αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στον Χαρίλαο Τρικούπη, δίνοντας την ευκαιρία στον νεαρό φόργουορντ να μαζέψει εμπειρίες στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.
Ο Γκάτζιος ήταν ένας από τους 4 παίκτες που πριν από μερικές ημέρες υπέγραψαν το πρώτο επαγγελματικό τους συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας, παρέα με τους Χρυσόστομο Σανδραμάνη, Δημήτρη Πατσαντζόπουλο και Βασίλη Μπαρδάκα. Την σεζόν 2017/18 πήρε χρόνο συμμετοχής σε 3 αγώνες στην Basket League. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη:
"Ο Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Γκάτζιο για τον επόμενο ένα χρόνο με τη μορφή υποσχετικής από το Προμηθέα Πατρών.
Ο Παναγιώτης είναι 18 ετών (γεννηθείς στις 11/4/2000), έχει ύψος 2,04μ και αγωνίζεται ως power forward. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του ΑΟ Κορωνίς Ληγουρίου. Το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε στις ακαδημίες του Προμηθέα Πατρών όπου και αγωνίστηκε μέχρι και σήμερα, έχοντας και 4 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League (1 συμμετοχή τη σεζόν 2016-2017 και 3 συμμετοχές τη σεζόν 2017-2018). Επίσης με τη φανέλα του Προμηθέα κατέλαβε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων τη σεζόν 2015-2016 στα Τρίκαλα και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που διεξήχθη το Μάιο του 2018 στη Χερσόνησο της Κρήτης. Παράλληλα συμμετείχε με το Προμηθέα 2014 στο πρωτάθλημα της Α’ΕΣΚΑΗ τα τελευταία τρία χρόνια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέα Πατρών για την άριστη συνεργασία που είχαμε προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του αθλητή στην ομάδα μας.
Καλωσορίζουμε το Παναγιώτη στην οικογένεια του Χαρίλαου Τρικούπη και του ευχόμαστε να έχει μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας ο Παναγιώτης Γκάτζιος δήλωσε τα εξής:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή την χρονιά θα αποτελέσω και εγώ μέλος της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη! Εύχομαι να έχουμε υγεία πρώτα από όλα και είμαι σίγουρος ότι με πολύ και σκληρή δουλειά και με τη στήριξη του κόσμου του Μεσολογγίου που απ’ ότι ξέρω είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα θα επιτύχουμε τους στόχους μας!"".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου