Τελευταία Νέα

25/9/18

1η Aγωνιστική 2ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : ΝΠΣ Βόλος - Απόλλων Λάρισας 5-1

Ο Βόλος συνέτριψε 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάντζης στην ομάδα της Μαγνησίας και μοιραίος με σοβαρά λάθη ο κίπερ του Απόλλωνα Κουτογλίδης.
Ο ΝΠΣ Βόλος, που θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Football League, ήταν καταιγιστικός απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και νίκησε 5-1. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο επιθετικός του, Βασίλης Μάντζης, ο οποίος εκτός από τα δύο τέρματα, είχε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Αξιοσημείωτο ότι τα τρία γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν από το 61' μέχρι το 69', τα οποία "αποτελείωσαν" τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είχαν μπει πιο δυνατά στο β' μέρος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΒΟΛΟΣ (Χ. Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58' Δόρης), Μάντζης (75' Πίσπας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Μαρκολίνο (85' Κοντοθανάσης), Τασιούλης (79' Καμπέρης), Λουκάο.
ΣΚΟΡΕΡ: 21', 69' Μάντζης, 61' Κότο, 65' Πέντα, 82' Πίτου Γκαρσία - 47' Λίταινας.
Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας) Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

2ος ΟΜΙΛΟΣ:


1. Βόλος 3
2. ΑΕΚ 0
3. Λαμία 0
4. Απόλλων Λάρισας 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου