Τελευταία Νέα

26/9/18

1η Aγωνιστική 4ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Αήττητος Σπάτων - Εργοτέλης 1-1

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε απέναντι στον Αήττητο Σπάτων, αλλά η αθηναϊκή ομάδα ισοφάρισε δέκα λεπτά πριν από το τέλος, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας.
O Αήττητος Σπάτων υποδέχθηκε στο δημοτικό γήπεδο των Σπατών τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες, οι οποίες αυτή την αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχουν στη Football League, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, έχοντας στο ίδιο γκρουπ ΠΑΟΚ και Άρη.
Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 42'. Ο Ιατρούδης έκανε τη σέντρα σουτ, ο Κοκκαλάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει και από κοντά ο Καπνίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).
Στο δεύτερο μέρος η αθηναϊκή ομάδα πίεσε και εντέλει έφτασε στην ισοφάριση στο 80'. Ο Γροντής έκανε σέντρα σουτ από δεξιά και η μπάλα με την βοήθεια του αέρα την έστειλε στα δίχτυα (1-1).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Χαντί (60' Χατζηιωαννίδης), Ηρακλής, Κασνέτση (67' Κασνέτση), Ματσούκας (84' Σταματάκης), Γροντής, Μαρουκάκης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (73' Κοζορώνης), Ιατρούδης, Καπνίδης (85' Ροβίθης), Έφορντ.
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Ψηλός (Λέσβου), Νικολάου (Αθηνών)
4ος όμιλος:
1. Εργοτέλης 1
2. Αήττητος Σπάτων 1
3. Άρης 0
4. ΠΑΟΚ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου